Huh, miten upeista hellepäivistä ollaan saatu nauttia! Mun parveke on kunnon sauna ja itseasiassa koko kämppä on melko kuuma, mutta en haluaisi valittaa – mun puolesta nämä säät saa jatkua vaan, ihanaa. Tuulettimen hankintaa harkitsen silti vakavasti ja vinkkejä otetaan vastaan. Onko kenelläkään Dysonin tuulettimesta kokemusta, se on ainakin kivan näköinen, vaikkakin vähän hintava vaihtoehto.

helle

Ajeltiin tänään lasten kanssa moikkaamaan mun asuntovaunuilemassa ollutta siskoa ja hänen perhettään Kankaanpäähän. Karavaanarit olivat pystyttäneet leirinsä Kuninkaanlähteen leirintäalueelle. En ole koskaan aikaisemmin käynyt siellä, leirintäalue oli tosi viihtyisä ja lapset olivat tietysti koko päivän viereisessä uimalassa polskuttelemassa.

helle1helle2helle3

Nappasin muutamia kuvia näiden muutaman hassun lisäksi ja voisin jakaa ne täällä, kunhan vain ehdin. Pää ei meinaa nyt vaan enää toimia touhukkaan hellepäivän ja ajomatkan jälkeen ollenkaan. Kunhan pyykkikone saa hommansa hoidettua, niin kipaisen heti sänkyyn. Uikkarit ja puhtaat pyyhkeet tarvitaan huomenna mukaan, sillä ajateltiin hurauttaa Yyteriin – ihan ensimmäistä kertaa tänä kesänä.

-Maj

2 Comments

  1. Anonyymi 17.7.2018

    Pakkoko sitä on aina kaikista kalleimpaan vaihtoehtoon päätyä? Aika edullisesti saa ihan yhtä hyviä tuulettimia.

    Vastaa
  2. Maija 17.7.2018

    Dyson on kyllä hyvä se puhdistaa myös huoneilmaa. Meillä hyrrää lomapaikassa kolme tornituuletinta, nekin aika tehokkaita.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *