Tampereelta ajelee Kankaanpään Kuninkaanlähteen leirintäaluelle reilussa tunnissa, mun navigaattori näytti about 100 km. Piipahdetiin lasten kanssa moikkaamassa mun siskon perhettä, jotka olivat kesälomamatkalla asuntovaunun kanssa. Rebekkahan jäi sille reissulle ja kotiutuu vasta huomenna.

Leirintäalue oli viihtyisä ja lapsiperheiden suosima. Alueella on maauimalan lisäksi leikkipaikkoja ja mäntyjen ympäröimä leikkipuisto, jossa ainakin meidän lapset viihtyivät ihan superhyvin. Uimala on ilmainen leiriintyjille, mutta aikuisilta vierailijoita se maksaa 5 euroa, lapsilta 3 euroa. Kuninkaanlähteeltä löytyy muitakin aktiviteettejä muutaman euron maksua vastaan; minigolf-rata, tennis-, lenttis- ja sulkapallokentät yms. Karavaanareiden näkökulmasta en osaa sanoa paljoakaan, mutta siskoni porukka kyllä kehui kovasti palveluita ja tiloja.

 

kuninkaanlähde4kuninkaanlähde9kuninkaanlähde1kuninkaanlähde2kuninkaanlähde6kuninkaanlähde5kuninkaanlähde3kuninkaanlähde8kuninkaanlähde7kuninkaanlähde10kuninkaanlähde11

Kuninkaanlähde on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka, vaikka ei musta karavaanaria sais tekemälläkään. Lapsena me asuntovaunuiltiin monta kesää putkeen serkkujen kanssa ja siitä on kyllä monia ihania muistoja. Löytyykö sieltä lukijoista karavaanereita tai onko Kuninkaanlähde teille muuten vain tuttu paikka?

-Maj

1 Comment

  1. Olen miettinyt, että joku kesä voisi tuota karavaani elämää melkein kokeilla, mutta toistaiseksi ei olla suunniteltu mitään tosissaan. Ehkä joskus tulevaisuudessa.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *