Näihin kesän niin ihaniin, mutta painostaviin hellepäiviin on välillä vaikea löytää sopivaa päällepuettavaa. Ihana, naisellinen, ehkä vähän safarihenkinen(?) mekko löytyi Zarasta. Mun ystävällä tuli mekosta mieleen joku vanhan ajan aistikkuus, mitä se ikinä nyt tarkoittaakaan? Tunsin itseni tämä mekko päällä vähän enemmän leidiksi kuin yleensä. Ei ehkä mun ominta tyyliä, mutta tykkään tästä silti kovasti.

Leidimekko toimii ruusutarhalla, mutta näen se päällä itseni kirmailemassa missä tahansa muuallakin. Illanistujaiset, torikahvit, you name it. Jos innostuitte mekosta niin kannattaa kurkata Zarasta, niitä varmasti löytyy vielä.

safarimekko1safarimekko2safarimekko3safarimekko4safarimekko5

Mekko – Zara
Laukku – Gina Tricot
Kengät – & Other Stories

safarimekko6

Ihanaa viikonloppua, nautitaan näistä helteistä <3

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *