Täällä Tampereella on koko päivän tihkutellut vettä. Olen vähän väliä kurkkaillut säätiedotteita, tämänhetkisen ennusteen mukaan Turussa ei pitäisi sataa viikonloppuna. Ei se mitään jos sataa, mutta eipä sataisi ihan kaatamalla tai eipä tulisi ainakaan hirveä myrsky, sekin on kerran tullut koettua festareilla.

Ruisrockia varten pitäisi kehitellä pari asukokonaisuutta. Luultavasti tänä vuonna menen rennoilla mekoilla, joiden päälle voi heittää hupparin ja nahkatakin. Ollaan liikenteessä autolla, joten voin halutessani vaikka ottaa useamman vaihtoehdon kenkineen mukaan. Uusimpia tennareita ei muuten kannata uhrata Ruissiin, sillä Ruissalo tunnetusti jättää niihin jälkensä, satoi tai ei.

Haalari tai playsuit eivät myöskään ehkä ole ihan kaikista kätsyimpiä asuja festareille – mutta tähän hätään mulla ei ole vielä mitään festariasua esiteltäväksi. Ajattelin jakaa Tallinnassa napatut kuvat, ne sopivat tunnelmaltaan niin hyvin tähän sateiseen päivään.

shortsiasu 5shortsiasu 3shortsiasu 1

Playsuit – Zara
Kengät – & Other Stories

 

shortsiasu 4shortsiasu 2

-Maj

1 Comment

  1. Maija 4.7.2018

    Sinulla on tosi harvoin sinistä, sopii kyllä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *