Nappasin muutaman kuvan  makkarista ja luvatta sänkyyni hypänneestä herrasmiehestä!  Säleverhot ovat olleet muutaman viikon kiinni ja verhotkin on vedettynä ikkunan eteen, koska helle.

Yksi blogin kommenttiboksin kysytyimpiä kysymyksiä on tuo makuuhuoneen päätyseinän maalin väri. Se on Tikkurilan sisämaalia, sävy on N494, Nefriitti. Mun mielestä sävy on rauhoittava ja sopii hyvin makkariin, mutta vaihtelu virkistää ja voisin ihan hyvin maalata sen jo jonkun muun väriseksi.

vihreäseinä1vihreäseinä2

Viime viikolla juhlittiin tämän vanhan herran synttäreitä. Vaikea uskoa, että hän täytti jo yhdeksän vuotta. Teppo on pysynyt tosi terveenä ja toivottavasti jäljellä on vielä toiset yhdeksän vuotta. Edelleen saan vastailla kysymyksiin, että kuinka hän voi olla niin pieni ja onko hän vielä pentu? Teppo on kyllä ikäisekseen leikkisä ja pirtsakka koira, vaikka nämä helteet taitavat tuntua lämpöä rakastavassa meksikolaisessakin.

vihreäseinä3vihreä maalivihreäseinä5vihreä maalivihreä seinä
Teppo-koira ei nuku sängyssä, vaan omassa mökissään. Se tietää tämän säännön, eikä yleensä edes pyydä sänkyyn. Nyt se on kuitenkin jostain syystä päättänyt, että on ihan ok pompata omin luvin köllöttelemään parhaille paikoille. Helle on hyvä selitys kaikkeen, se sekoittaa pään ja säännöistäkin voi kai sitten vähän lipsua.

-Maj

8 Comments

 1. Noora 24.7.2018

  Mistä tuo ihana unisieppari on? Se on todella kaunis 😻

  Vastaa
  • Maj 24.7.2018

   Moikka! Kiitos, ostin sen aikoinaan Krabilta :)

   Vastaa
 2. Kesä 24.7.2018

  Millaisen tuulettimen tilasit?

  Vastaa
  • Maj 24.7.2018

   Dysonin pöytämallin – tai siis oon jonotuslistalla, heti ekana :D

   Vastaa
 3. Tämä helle pehmittää itse kunkin pään. 😌

  Vastaa
 4. Kesä 26.7.2018

  Mistä liikkeestä tilasit tuulettimen?

  Vastaa
  • Maj 26.7.2018

   Moikka! Powerilla mä oon tuuletinjonossa :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *