Käytiin veljeni kanssa testaamassa Laukontorille viime viikolla avatun Saunaravintola Kuuman lounas ja tsekattiin samalla mestat. Kaksikerroksisesta Kuumasta löytyy kahvilaravintolan lisäksi kaksi saunaa. Myöhemmin löylyistä on myös mahdollisuus päästä vilvoittelemaan Pyhäjärveen pulahdusaltaaseen, kunhan se saadaan valmiiksi.

Kuuman ala- sekä yläkerrassa on isot terassit ja tietty aika upeat näkymät suoraan järvelle. Skipattiin tällä kertaa saunominen, mutta savusauna on laitettu kesän bucket listille, kuka on messissä?

kuuma tampereSaunaravintola KuumaKuumakuuma lounas

Valittavana oli kaksi erilaista 10 euron lounassalaattia, päädyttiin molemmat Petterin kanssa ottamaan lohisalaatit. Kuumasta saa lounasta arkisin  klo 11-15 ja lista vaihtelee viikottain. Kahvila avaa ovensa joka aamu klo 9 ja ravintola on avoinna 11-22.30. Täältä löydät aamupala- ja brunssilistan sekä tarkemmat aikataulut.

tampere ravintola kuuma
Minit halusivat syödä lounaansa torilla, joten heiltä en saanut mielipidettä lounaasta, mutta jälkkäripulla oli kuulemma tosi hyvää.

lounas tampere
Lohisalaatti oli niin kaunis, fresh ja maistuva. Petteri olisi toivonut vähän isompaa annosta, mutta mulle tämä oli juuri riittävä.

kuuma tamperekuuma tampere 7

Jälkkäriksi maisteltiin chia puddingia ja raakakakkua, molemmat olivat hyviä. Ihanaa, että tarjolla on perinteisen pullan lisäksi vähän muutakin, vaikka ei pullassakaan mitään vikaa ole :)

kuuma terassi tamperekuumakuuma tampere 10kuuma tampere 12

Mä oon ihan fiiliksissäni Tampereen Kuumasta! Eikös Tampere valittu maailman saunapääkaupungiksikin? Tosi hyvä, että täällä on nyt myös moderni citysauna – ja ihan vierestähän löytyy saunalauttakin. Oletteko ehtineet jo piipahtamaan Kuumassa? Jos, niin mitä tykkäsitte?

-Maj

1 Comment

  1. […] alkoi kesäpäivä lounaalla vasta-avatussa järvimaisemin varustellussa Kuumassa (kurkista kuvat Magipoks-blogista), kun taas illaksi suuntasimme illalliselle Tampereen kattojen ylle Periscopeen – ai […]

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *