Mun synttäripäivä sujui kaikinpuolin ihanasti. Olin Idan luona yötä, torkuteltiin aamulla pitkään, sillä Idan helleinfernon kuumentama yksiö tekee nukkumisesta ja mistä tahansa puuhailusta hankalaa. Onneksi saatiin myöhemmin päivällä kotiinkuljetuksena veljeni kaapista löytynyt vanha tuuletin käyttöön, siitä oli hyötyä ainakin ajatuksen tasolla.

synttäri1

Oltiin kerrankin etukäteen  fiksuja, sillä yön yli uuttunut jääkahvi oli hyvä idis aamulla. Jääkahvin voi laittaa uuttumaan edellisenä iltana; desi kahvinpuruja ja about litra vettä. Aamulla kahvi suodatetaan tai siivilöidään. Lisättiin kuppeihin jääpaloja, kauramaito ja vaahterasiirappia. Superhyvä vaihtoehto, jos kuuma kahvi ei houkuttele näillä helteillä.

synttäri2

Pyöriittiin päivällä pari tuntia kaupungilla ja löysin & Other Storiesta tämän kuvan mekon – en itseasissa omistanut entuudestaan mitään vastavaa, en yleensä viihdy hihattomissa kesämekoissa, mutta nyt ei paljoa ole vaihtoehtoja. Jääkylmän suihkun jälkeen oltiin valmiita illan menoja varten. Ida vei mut synttäri-illalliselle Gröniin ja sieltä suunnattiin suoraan Allas Sea Poolille.synttäri3Hitsi, miten kaunis annos, vai mitä tuumaatte? Grön oli huikea, ihan kuten edelliselläkin kerralla. Olen aikaisemmin maistellut Grönin safkoja Taste Of Helsingissa sekä  Valion ja Grönin järjestämällä pop up -ravintola illallisella, mutta nyt olin ensimmäistä kertaa varsinaisessa ravintolassa.

synttäri4

Altaalla oli esiintymässä Ruusut, View ja Paperi-T. Paprun uutta levyä on tullut kunneltua huolella ja me vedetiin kunnon Instagram-karaoket, videonpätkät taitaa olla vielä hetken nähtävissä IG:ssä.

Verikuuta ei ehditty näkemään pilvipeitteen takaa, mutta eipä kuulemma kovin moni muukaan?

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *