Takana aivan mahtavat pari päivää, ollaan Caritan kanssa seikkailtu ympäri Tamperetta. Caritalle tämä Tampereen visiitti oli vasta toinen, kuulemma ensimmäisellä kerralla neitokainen käveli ainoastaan juna-asemalta vastapäiseen hotelliin, joten lasketaanko sitä edes? Olen itsekin tarkastellut kotikaupunkiani turistin näkökulmasta, mitä kivaa täällä voi tehdä ja missä kannattaa käydä? Muutamia vinkkejä on tulossa jakoon myöhemmin.

Char kirjoitti niin kauniisti blogissaan ystävyydestämme, joka on spontaania, suoraa ja aitoa. Viihdymme toistemme seurassa hyvin, vaikka olemmekin keskenään aika erilaisia tyyppejä. Tapasimme ensimmäisen kerran viisi vuotta sitten lentokentällä ja meillä klikkasi heti. Onneksi niin, sillä matkustimme yhdessä työkuvioiden merkeissä Nyciin ja jaoimme siellä hotellihuoneen.

hamekuvat1hamekuvat2hamekuvat4

Mun hameesta tuli heitettyä Charin  kanssa aika hurttia huumoria, sen pituudesta tietenkin. Ystäväni ei ollenkaan ole niin hillitty, kuin saattaisi ensi silmäyksellä tai blogin perusteella saattaisi veikata. Päädyimme kuitenkin yhdessä siihen tulokseen, että neuleen kanssa hame on jopa ihan säädyllinen. Usein yhdistelen muhkean yläosan ja pienen alaosan, eikä tulisi kuuloonkaan pukea tätä hametta pienen topin kanssa. Joka tapauksessa tykkään tästä yhdistelmästä tosi paljon.

hamekuvat5

 

Neule ja hame – H&M
Laukku – LV
Kengät – & Other Strories

 

hamekuvat6

 

hamekuvat7

Kuskasin  ystäväni tänä iltana hiukan haikein mielin bussipysäkille. Sovimme jo uusista seikkailusta ja suunnittelemme lähtevämme yhdessä reissuun vähän myöhemmin, ehkä syksyllä. Ei ehkä tällä kertaa ihan New Yorkiin asti, mutta Pariisi kuulostaisi aika hyvältä? En ole ikinä käynyt Pariisissa, mutta hän on – itseasiassa paljon useammin kuin Tampereella.

-Maj

2 Comments

  1. Tuo valkoinen neule on ihana. Runsas yläosa ja pieni alaosa yhdistelmä on tosi jees.

    Vastaa
  2. Halina 15.7.2018

    Eikö toi oo ihan normi pituus lyhyelle hameelle vai onko livenä jotenki paljastavampi? :D Toi ei ehkä helpoin mahdollinen pituus kun näyttää katkaisevan jalan puolesta reidestä? Itse voisin yhdistää toppiinkin, mutta oon nii pieni ja lyhyt, että mulla harvoin tulee ”häröefektia” vaatteisen kanssa kun kaikki kattelee ylhäältäpäin pöh :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *