Ihan mieletön viikonloppu takana. Blockfest ei kyllä petä koskaan, tämä oli viides kertani blockeilla ja ehkä lempparini kaikista. Olin ihanassa seurassa, vaikka vähän kyllä kaipailin vakkari festikamuani Juuliaa, joka ei päässyt paikalle tällä kertaa.

Parhaan keikan veti mielestäni Post Malone, ehdottomasti. Itseasiassa kadotin perjantaina kamut hetkeksi  ja katselin yksinäni keikan. Jengi ympärilläni oli ihan yhtä fiiliksissä minä  ja just siinä hetkessä olin aivan hyvä olla yksin. Loppuunmyydyillä Blockeilla on muutenkin ihan mieletön yhteishenki, Ratina oli täynnä ystävällistä ja hyväntuulista jengiä.

blockfest1
blockfest2blockfest3blockfest4blockfest6

Mun perjantain festariasu oli rento. Olen ostanut  vihreän midimittaisen Minimumin mekon ja Leviksen farkkutakki INCH” Storesta. Miesten puolelta löytyy muuten parhaat farkkutakit, mun takki on miesten m-koko ja se on just sopiva. Supergan tennarit ovat käyneet jo viime vuodesta asti festareilla, mutta aina ne vaan pitävät pintansa. Nahkakengät eivät ole menneet yhtään miksikään, vaikka olen pessyt ne pesukoneessakin monta kertaa.

blockfest7blockfest8

Kiitos Blockfest. Olit paras. Nyt on aika keskittyä arkeen, mutta ei ehkä ihan vielä kääriydytä viltteihin ja oteta sohvaan selkään, kuten ystäväni sanoo. Elokuuta on kolmasosa jäljellä, joten ehtiihän tässä vaikka mitä, energiaakin löytyy taas ihmeesti.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *