*Kaupallinen yhteistyö, Tarramonsterit

Kesäloma alkaa olla kalkkiviivoilla, enää muutama hassu päivä koulujen alkuun! Taisin jossain sivulauseessa mainita, että tänä vuonna vaatteiden ja tavaroiden nimikointihommat on meillä hallussa, kerrankin!

Lastenvaatteiden nimikointi ei ole mitään lempparipuuhaani, kenenpä olisi? Nimikointi on yleensä vaivalloista tai vähintäänkin työlästä hommaa. Saatiin testiin Tarramonsterin tavaroille ja vaatteille tarkoitetut nimikointitarrat, jotka helpottavat nimikointiurakkaa huomattavasti ja tekevät siitä jopa ihan mieluisaa.

tarramonsteri1tarramonsteri2

Liimattavat nimitarrat saa  tilattua helposti kotiin verkkokaupasta. Tarramonsterin valikoimissa on eri kokoisia ja muotoisia tarroja, joihin saa valita useammista vaihtoehdoista kuvan ja tekstin, fonttejakin on saatavilla muutamia erilaisia.

Osaan tarroista halusin vain lasten etunimet ja osassa on etu- sekä sukunimi. Lapset saivat itse valita mieluisensa kuvion ja oman nimitarran suunnittelu oli heidän mielestään hauskaa puuhaa. Mun mielestä pyöreät minipilkku tarrat olivat kokonsa ja muotonsa puolesta tosi käteviä.

tarramonsteri3

Tarrat kiinnittyvät tavaroihin helposti, kannattaa vain varmistaa, että pinta, jolle tarra liimataan, on puhdas. Tarrojen päälle voi halutessaan vielä laittaa mukana tulevan läpinäkyvän suojatarran – tätä suositellaan erityisesti kenkiä nimikoidessa.

Rebekalla lähti nimikointihommat ihan laukalle ja hän olisi halunnut nimikoida jokaisen omistamansa tavaran. Ymmärrän kyllä miksi, tarrojen liimailu on koukuttavaa! Vähän harmittelin kun en tajunnut tilata yhtään tarraa omalla nimelläni, mutta ehkäpä korjaan virheen myöhemmin. Olisi ihan kätsyä jos puhelimen ja läppärin laturit tunnistaisi helposti.

tarramonsteri4tarramonsteri

Nimitarrat kannatta laittaa vaatteissa pesulappuun tai tuotemerkkilappuihin, että ne pysyvät mahdollisimman hyvin kiinni. Tarrat kiinnittyy parhaiten kun ne painelee napakasti kauttaaltaan kiinni. Tarran tulisi antaa kiinnittyä vuorokauden ajan ennen kuin vaatetta/tavaraa ottaa käyttöön tai pesee.

Tarramonsterilta saa myös silitettäviä nimilappuja, jotka sopivat sellaisiin asusteisiin tai vaatteisiin, joissa ei ole lappuja; sukkiin, villahanskoihin, fleecevaatteisiin yms. Laput kiinnitetään silitettämällä ne kuumalla raudalla kiinni vaatteen tai asusteen pintaan.

tarramonsteri tarrattarramonsteri7lastenvaatteiden nimikointitarramonsteri

Vinkkinä vielä; kannattaa sujauttaa yksi tarra-arkki myös lapsen mukana kulkevaan reppuun, niin voi helposti korjata tilanteen jos joku vaate on jäänyt nimikoimatta.

Kaipailetko helpotusta nimikointiin? Jos olet tekemässä tilausta Tarramonsterilta, niin saat koodilla MGPK10 10% alennusta verkkokaupan tuotteista. Tarjous on voimassa 13.8. saakka. Koodia ei voi yhdistää toisten tarjousten kanssa.

-Maj

2 Comments

  1. Kaija 6.8.2018

    Kiva vinkki, kiitos!

    Vastaa
  2. Laura 12.8.2018

    Ihan loistava arjen pelastus nää tarrat, kestää muuten myös villasukissa 🙂 testattu on!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *