gg4gg2gg6gg3gg1gg9

Eihän näitä kuvia katsellessa voi muuta kuin hymyillä ja huokailla, miten söpöjä tyyppejä! Kuvailin tänään koko päivän Gugguulle fiiliskuvia. Ensi keskiviikkona myyntiin tulevat talvivaatteet; takit ja haalarit. Päivän talvivaatteita katseltuani olen ihan 100% syksyfiiliksellä, hyvä kun en käynyt hakemassa villakangastakkejani varastosta kotiin tullessani. Lasten kanssa on niin kiva tehdä töitä, kaipaan yksinäisten työpäivien ohelle vaihtelua, ihmisiä ympärilleni ja vähän myös härdelliä.

Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu, ajattelin tasapainolla duunien ja kotihengailun välillä. En ole tehnyt mitään sen ihmeellisempiä suunnitelmia, enkä sopinut näkeväni ketään. Juuri nyt tuntuu ihan hyvältä olla vaan.

Onko muuten syksyllä alkamassa mielenkiintoisia telkkarisarjoja? Mulla on vielä HBO:lta kesken The Handmaid’s Tale, mutta hakusessa on myös joku uusi koukuttava sarja.

 

 

Millaisia suunnitelmia teillä on viikonlopuksi?

-Maj

4 Comments

 1. Jenn 25.8.2018

  Hbo:lta sharp objects! :)

  Vastaa
 2. RR 25.8.2018

  Kesä oli ihana ja tuntu ensin, että siitä ei millään haluais luopua..mutta jotenki tämmösen hellekesän jälkeen syksy tuntuu tosi hyvälle. Kesän ja syksyn rajapinta on jotenkin tosi käsinkosketeltavissa, kun helle vaihtui niin nopeasti viileneviin iltoihin..On se syksyn tunnelma eri tavalla,kuin jos kesäkin ois ollu kylmä ja sateinen. Mukava jo käpertyä sohvannurkkaan, ja kotoilla välillä kun kesän viilettäny menemään.
  Areenasta mun mielestä hyviä sarjoja; Relationship status ja Motherland-äitien sota

  Vastaa
 3. Sini 26.8.2018

  C Morelta Younger! Ihania pikku pööppiksiä olet saanut kuvailla 😍

  Vastaa
  • Maj 29.8.2018

   No moi! No äläpä, niin ihania lapsia kyllä. Pitääpä tsekata toi ;)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *