Väjät pilkkushortsit ovat olleet mun tämän kesän go to -vaate! Shortsit sopivat niin rantsuhengailuun kuin kaupunkiinkin ja vaikka kuinka helteitä rakastankin, niin on ihanaa vaihtelua vetäistä shortsien tai hameen kaveriksi neule. Asuista saa niin paljon mielenkiintoisempia kun voi yhdistää syysvaatteita kesävaatteisiin.

Bootsit tai nilkkurit sekä paljaat sääret ovat yksi mun lemppariyhdistelmistä. Mietin tänään asut valmiiksi Flowhun ja pakkasin mukaan Martensenien sijaan Won Hundredin bootsit, jotka ajattelin pukea hellemekon kanssa, tähän tyyliin.

olkilaukku1olkilaukku2

Aurinkolasit – Ray-Ban
Neule ja laukku – Gina Tricot
Shortsit – H&M
Sandaalit – & Other Stories

Kuvat – Jonna Leppänen

olkilaukku3olkilaukku4olkilaukku5

Enää muutama päivä ja Flow starttaa, oletteko tulossa?

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *