Näiden kuvien perusteella mulla on vain yksi tapa poseerata; katse oikealle ja vasen käsi oudosti ylös ja vaihtelevasti silmät kiinni ja auki. Oli miten oli, ehkä näytän vähän hassulta, mutta pidän kuitenkin näiden kuvien tunnelmasta, pikainen kuvaushetki oli hauska – ja toivottavasti sekin näkyy kasvoilta.

Nyt en enää edes yritä kieltää fiilisteleväni täysillä syksyisiä vaatteita. Kauppoihin alkaa rantautua toinen toistaan kauniimpia neuleita, ruutu- sekä leopardikuosisia asioita ja ihanan syksyisiä värejä. Toisaalta ihan tavallisen harmaan neuleen, nahkahousujen ja nilkkureiden yhdistelmäkin on niin houkutteleva.

minumum1minimum2

Viininpunainen Minimumin paita on just tähän vuodenaikaan sopiva, neuleet kun ovat vielä vähän turhan kuumia. Olen joskus aikaisemmin ostanut mustan Minimumin mekon, jonka yläosa on ihan samanlainen. Muistatteko vielä tämän? Oma tyylini on super yksinkertainen, mutta lämpenen näille isoille hihoille ja röyhelöille.

minimum4

Paita – Minimum *saatu (Putiikki Rannalla)
Vyö – Gina Tricot
Farkut – Bubbleroom *saatu
Kengät – Mango
Laukku – LV

Kuvat – Jonna Leppänen

 

minimum3minimum5minimum7

En ole vuoteen laittanut vaatekaapistani mitään kiertoon, joten ajattelin käydä nyt kaikki läpi huolella, omat ja lasten kamat ja laittaa jotain myyntiinkin, kiinnostaako teitä? Olen miettinyt, että pääsisin varmaa helpoimmalla jos laittaisin muutamia kivoja juttuja Instagram storiesin puolelle myyntiin, nouto olisi Tampereelta. Miltä kuulostaa?

-Maj

5 Comments

 1. Eve 30.8.2018

  Ihan super hauska toi paita! Ihana asu <3

  Vastaa
  • Maj 1.9.2018

   Kiitos ihana Eve! <3 <3 <3

   Vastaa
 2. Hansu 30.8.2018

  Jee laita vaan

  Vastaa
 3. Piia 1.9.2018

  Kiinnostaisi, jos postitus onnistuisi. :)

  Vastaa
  • Maj 1.9.2018

   Moikka! Mä ymmärrän tämän – ainakin muutamissa vaatteissa voisi olla tuo postitus mahdollinen :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *