Tällä viikolla on tullut suhattua paikasta toiseen – aamusta iltaan. Olen kuitenkin ollut koko ajan hyvillä mielin, joten kai voisi sanoa, että kiire on ollut positiivista. Liikkumisesta olen joutunut tinkimään, kävin lenkillä viimeksi maanantaiaamuna. Olen asettanut syksyn tavoitteekseni pitää kiinni liikuntarutiineista ja siksikin tämän viikon liikkumattomuus kieltämättä vähän harmittaa. Illat ovat olleet niin kauniita, aivan täydellisiä vaikkapa pitkille pyöräilylenkeille. No, toivottavasti viikonloppuna ehdin paikkailemaan asiaa – Tampereen upouusi maauimalakin on vielä testaamatta.

pura1

Näissä kuvissa on monta mun lempparijuttua; uusi laukku, kahvia ja viime talven lempparineule. Givenchyn Antigona imaisee sisään puoli omaistuutta tai ainakin kameran, läppärin, avaimet, lompakon, puhelimen, meikkipussin ja vähän muutakin. Täydellinen laukku arkeen ja etenkin tämän kaltaisiin päiviin, kun kotiovesta lähtee aikaisin aamulla ja palaa takaisin vasta myöhään illalla.

pura2

Neule – Pura *saatu
Housut – Pieces
Laukku – Givenchy
Kengät – Samsoe & Samsoe

Kuvat – Jonna Leppänen

pura3pura4

Ajatukseni ovat kieltämättä jo viikonlopussa, odotan kiireetöntä lauantaiaamua ja etenkin sitä, että voin istuskella kotona kaikessa rauhassa hörppimässä kahvia. Huomenna on vielä aikainen herätys, lupauduin mukaan kuvailemaan Puran syysuutuuksia. En muuten varmasti ikinä totu kameran edessä olemiseen, vaikka sitä tuleekin tehtyä paljon. Huomiset kuvaukset siis jännittävät, toivottavasti kuitenkin saadaan kivoja kuvia aikaiseksi, ehkä näette niitä täällä blogin puolella myöhemmin.

-Maj

3 Comments

 1. Syksy 7.9.2018

  Mitä merkkiä ja mistä tuo sun lompakko, joka Cafe Pispala Insta-kuvassa?

  Vastaa
  • Maj 7.9.2018

   Moikka! Se mun lompakko (kultaisilla yksityiskohdilla) on & Other Storiesin :)

   Vastaa
 2. Syksy 9.9.2018

  Löytyykö sun lompakkoa & Other Storiesin nettisivuilta?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *