Kerroinkin jo, että olin viime viikolla mukana PURAn kuvauksissa. Ihana Maiju nappasi meistä muutamia rentoja fiiliskuvia merkin verkkokauppaan sekä heidän somea varten. Onko joku teistä ehtinyt jo bongata Instagramista näitä kuvia? Mun viime viikko oli täynnä säätöä ja kuvauspäivän aamunakin piti niin kiirusta, että unohdin laittaa ripsiväriä. Hassua, etteivät tytötkään huomanneet mitään. Kuvia katsellessani mietin, että miksi mun kasvot näyttää jotenkin erilaiselta ja sitten tajusin luonnolliset ripseni. Meillä oli hauska päivä ja hyvinhän se sujui ilman ripsariakin.

PURA on kotimainen vaatemerkki, jonka kaikki tuotteet tehdään Suomessa. Merkin 100% villasta valmistetut neuleet ovat kokemukseni mukaan laadukkaita ja kestäviä. Olen jo muutaman vuoden verran fanittanut erityisesti PURAn neulemekkoja. Lemppareitani ovat WARM-sarjan long knit ja long polo knit mekot. Hengasin myös viime talvena tässä kotiasussa varmaan enemmän kuin missään muissa vaatteissa.

pura1pura2
PURApura4PURApura6pura7pura8maiju emilia photography

Kuvissa näkyvät kengät ovat tanskalaisen kenkämerkin Pavementin. Mokkanahkaiset vihreät loaferit ja nilkkurit olivat molemmat super mukavat jalassa. Maltillisella korolla varustettuja nilkkureita tulee käytettyä arjessa varmasti eniten lenkkareiden rinnalla. Sain napata itselleni kuvauksista mukaan hiekan väriset nilkkurit ja jo näin muutaman kerran käytön perusteella uskallan lämpimästi suositella, jos hakusessa on jalkaa hellivät kengät.

-Maj

4 Comments

 1. Rena 11.9.2018

  The pictures turned out extremely beautiful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Kaija 11.9.2018

  Ihanat syksyiset sävyt
  😍. Kauniita kuvia.

  Vastaa
 3. Pia 17.9.2018

  Todella mukavan näköisiä neuleita ja etenkin nuo huivit 😍 Minua jäi kiinnostamaan mistä nuo housut on?

  Vastaa
  • Maj 21.9.2018

   Hello! Mun housut on Piecesin keinonahkapöksyt, Sokokselta ostettu ja Repekan nahkahousut on Samsoe & Samsoen, Putiikki Rannalta -myymälästä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *