Kysyin yökylässä luonani olleelta ystävältäni, että millaiset blogijutut häntä kiinnostaa ja mistä olisi kiva lukea tänään? Kuulemma kaikenlaiset koti- tai sisustusjutut ovat parhaita, vaikka koti ei suoraan sisustuslehden sivuilta olisikaan. On kyllä totta, että ihmisten koteihin on kiva päästä kurkistamaan, eikä tosiaan kaiken tarvitse olla viimeisen päälle mietittyä eli toisten nurkat kiinnostavat kieltämättä muakin, mites siellä?

Ystäväni kommentista innostuneena nappasin muutamia kuvia täältä kotoamme, sattui olemaan vielä niin kaunis valokin. Kuukauden päästä valotilanne alkaa olla heikko, joten tämä oli ihan hyvä tehdä tässä välissä. Samalla sain pyyhittyä pölyjä ja siivottua kesäkengät pois olohuoneen hyllystä – nyt ne on makkarissa odottomassa uudelleen sijoitusta. Elättelen toiveita lämpimästä lokakuusta.

magicpoks koti 0magicpoks koti 2

Lundian hylly näyttää nyt huomattavasti raikkaamalta, kun siirsin sieltä pois kahdeksan kenkäparia, en  tiedä miten ne hyllyyn olivat edes päätyneet. Hyllylle tulee helposti muutenkin heiteltyä kaikenlaista pientä sälää. Sain pr-lahjaksi tuon harmaan puisen Lundian laatikon ja niitä pitäisikin hankkia muutama lisää.

magicpoks koti 1magicpoks koti 3magicpoks koti 4

Keittiössä näyttää aivan samalta kuin aina ennenkin. En ole vielä saanut ostettua uusia tuoleja, koska näillä on pärjännyt ihan hyvin. Keväällä hankkimani pöytä oli hyvä ostos, se on osoittautunut juuri sopivan kokoiseksi tähän tilaan.

magicpoks koti 8magicpoks koti 7

Kaikki kasvit kukoistaa asunnossani, vaikka täällä ei ole erityisen valoisaa. Oon niin fiiliksissäni, että kilpipiileällä pyhkii hyvin ja siihen on tullut valtavasti uusia lehtiä, ehkäpä se tykkää tuosta vesihöyryä puksuttelevasta diffuuserista?

magicpoks koti 11

Levitettävä vuodesohva on kätevä,  tälläkin viikolla meillä on ollut neljä yövierasta. Sohva ei kuitenkaan ole kaikista kauneimmasta ja mukavimmasta päästä – se on itseasiassa venähtänyt väliaikaisratkaisu .D Haluaisin isomman ja siistimmän harmaan sohvan, jossa olisi mukava istua – ehkä vieraita varten on keksittävä sitten jotain muuta! 

magicpoks koti 10magicpoks koti 12magicpoks koti 13

Tältä meillä näyttää juuri nyt. Partsin iso viherkasvi on muuttanut jo sisälle, pelargonit sinnittelevät vielä partsilla.  Tule kaunis aurinkoinen lokakuu, pliis! 

-Maj

8 Comments

 1. Ulpu 30.9.2018

  Mikä siinä onkin, että kotikuvia on niin kiva katsella. Eikä todellakaan tarvitse olla kuin sisustuskehden sivuilta,oikeastaan päinvastoin. Tää oli kiva postaus! Mukavaa alkavaa viikkoa!

  Vastaa
  • Maj 2.10.2018

   En mä tiedä kyllä, mutta samaa mieltä! Ja voi kiitos, pirtsakkaa viikkoa sinnekin <3

   Vastaa
 2. S - beauty of life 30.9.2018

  Aivan ihanan näköistä! Meillä on nykyään aina niin sotkuista, ettei pysty edes ottamaan kuvia 😜

  Vastaa
  • Maj 2.10.2018

   No voi vitsit, kiitos! Ja ääh, en usko, kuvat todisteeksi?

   Vastaa
 3. Pivi 30.9.2018

  Raikkaan näköinen koti. Nyt ainakin tosi valoisa.

  Vastaa
 4. Emilia 30.9.2018

  Näyttää kotoisalta! 😍 Onko tuo televisiotason päällä oleva valaisin mistä ostettu?

  Vastaa
 5. Ulpu 2.10.2018

  Eikös tuo valaisin ole Ikean Sinnerlig…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *