sunnuntaikävely 1sunnuntaikävely 2sunnuntaikävely 3sunnuntaikävely 4sunnuntaikävely 5sunnuntaikävely 6sunnuntaikävely 7sunnuntaikävely 8sunnuntaikävely 9sunnuntaikävely 10sunnuntaikävely 11sunnuntaikävely 12sunnuntaikävely 13sunnuntaikävely 15

Luonto on vielä ihan vihreä, mutta kyllä syksy jo tuntuu – ja tuoksuu. Käytiin lasten ja Teppo-koiran  kanssa  sunnuntaikävelyllä, Samuel esitteli meille tyytyväisenä metsäeskarilaisten paikkoja. Samppa on tykännyt olla metsäeskarissa, samoin kuin Rebekka pari vuotta sitten.

Me asutaan ihan metsän reunassa, muutamassa minuutissa pääsee rauhoittumaan luontoon. En todellakaan ole mikään erähenkinen tyyppi, mutta pienet luontoretket tekevät hyvää. Ystäväni kanssa suunniteltiin vähän yön yli kestävää retkeä – toistaiseksi se on vielä toteuttamatta. Jokatapauksessa, tästä on hyvä aloittaa uusi viikko, levänneenä ja rauhallisin fiiliksin.

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *