Kesälle ei näy vieläkään loppua, mutta joka puolella fiilistellään jo syksyä! Eilen meinasin läkähtyä neuleessani, mutta minkäs teet, kun mieli on jo ihan syvällä syksyssä? Näistä syyskuun lämpimistä päivistä tulee mieleen ihan yläasteajat; aamut olivat vilpoisia ja pyörämatkalle piti pukea vaatetta, että tarkeni. Iltapäivästä lämpötilat pompsahtivat ylöspäin ja luokkahuoneessa hikoiltiin kilpaa parikymmenen teinin voimin. Toppaliiviä ei voinut ottaa pois päältä, ei tietenkään. Hikiset lenkkarit sen sijaan potkaistiin pois jaloista, hyi hitsi, muistan ihan elävästi sen hajun edelleen.

kupla1

Olen viimeksi kuusi vuotta sitten käynyt Lapissa ruskaa ihailemassa. Saariselänreissu oli antoisa kokemus silloin aikoinaan, mutta sen jälkeen syksy on ollut monta vuotta putkeen mulle niin hankala ja vähän masentavakin aika vuodesta, etten ole ollut yhtään kiinnostunut lähteämään pohjoiseen – itseasiassa päinvastoin, aurinkolomat ovat houkutelleet paljon enemmän.

En tiedä mikä muhun on mennyt, koska Kuusamon reissu on alkanut oudosti kiehtomaan?! Voisiko syy tähän päähänpistoon johtua Henriikan IG-storyjen ihanasta outdoor-meiningistä? En tiedä, mutta joka tapauksessa kyselin jo vanhempieni mökkiä pidennetyksi viikonlopuksi käyttööni. Haluaisin päästä käymään pohjoisessa ihan viimeistään lokakuussa. Toivottavasti saadaan kaverin kanssa aikataulut sopimaan yksiin ja vielä jos se mökki sattuisi silloin olemaan vapaana, niin päästäisiin suunnittelemaan reissua.

kupla2

 

Neule – H&M
Mekko – Minimum
Laukku – LV
Tennarit – New Balance

Kuvat – Jonna Leppänen

 

minimun dressminimum mekko

Postauksen kuvat eivät nyt varsinaisesti liity tekstiin, mutta tässä asussa olen pyörinyt useamman kerran edellisen parin viikon aikana. Yhdistelen edelleen innossani kesämekkojani neuleisiin – vaikka eilen ja tänäänkin tarkenisi ihan varmasti ilmankin! 

Saattuko kenellekään muulla olemaan outoa lappikuumetta?

-Maj

4 Comments

 1. Marjo 4.9.2018

  Lappikuumetta ei oo mutta ajattelin muuten vain kommentoida pitkästä aikaa. 🙂 Sun kirjoituksia on nykyään tosi kiva lukea. Tuntuu, että blogissa on nykyään rennompi ja ns. tavallisempi (mutta silti yhtä laadukas) fiilis ja kerrot rohkeasti mitä oikeesti ajattelet tai miltä tuntuu. Juttuihin on helpompi samaistua.😍 Mukavaa syksyä ja kiitos blogista!

  Vastaa
  • Maj 6.9.2018

   Eikä, vitsit miten kiva kuulla. Mä oon voinut hyvin ja fiilis on nimenomaan just rento, joten ihana jos se välittyy sinnekin. Kiitos kun kommentoit, se merkkaa mulle enemmän kuin uskotkaan <3

   Vastaa
 2. Leena-mummi 5.9.2018

  Niin moni käy Lapissa ruskaretkillä, mä en ole vieläkään käynyt😕 pitäisköhän🤔

  Vastaa
  • Maj 6.9.2018

   Niin, mä ajattelin antaa lapille mahdollisuuden – ehkä säkin voisit? <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *