Tänä kesänä olen spotannut hyvännäköisiä festarityylejä niin Flowssa kuin Blockfesteilläkin. Moni tyyli, josta olen tykkänyt, on ollut simppeli, muuta niihin on kuulunut värikäs, huomiota herättävällä hihnalla varustettu laukku.

En tiedä osaisinko käyttää värikästä laukkua (musta on mun juttu) vaikka muilla ne näyttävätkin niin kivalta. Omistan vain yhden punaisen laukun ja sekin on jäänyt aika vähälle käytölle. Festarityylit ovat ilmeisesti jääneet mieleeni kummitelemaan, sillä muutama viikko sitten innostuin ostamaan laukkuuni uuden hihnan & Other Storiesin Helsingin myymälästä.

hihna1hihna2

Mielestäni värikäs käärmekuosinen hihna toimii Balenciagan sporttisessa laukussa täydellisesti. Myös Marc Jacobsin valikoimassa on vaikka kuinka paljon erilaisia hihnoja laukkuihin, kurkkaahan täältä. En onnistunut löytämään Other Storiesin verkkokaupasta hihnoja minkään yksittäisen kategorian alta, mutta hakusanalla ”strap” löytyy kyllä useampia vaihtoehtoja.

hihna3hihna4hihna5

En ollut itse tajunnut aikasemmin tätä hihnatemppua – miten helppo tapa se onkaan saada uutta ilmettä vanhaan laukkuun. Onko teillä jotain muuta tapoja tuunata laukkuja?

-Maj

4 Comments

 1. Milla 9.9.2018

  Ompa kätevää! Tulee kuin uusi laukku :)

  Vastaa
  • Maj 11.9.2018

   No niin munkin mielestä :*

   Vastaa
 2. Syksy 9.9.2018

  Löytyykö sun lompakko & Other Storiesin nettisivuilta?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *