Luulin julkaiseeni tämän postauksen lauantaina, mutta löysin sen luonnonksista. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan?

Rebekka lähti viikonlopuksi mun veljen matkassa Ylivieskaan vanhempieni luokse. Mun veli on kyllä ihana, monestakin syystä, mutta erityisen kiitollinen olen siitä, miten ihana eno hän on lapsilleni. Petteri jaksaa touhuta lasten kanssa ja eno onkin super toivottu vieras, rakas pelikaveri ja vaikka mitä. Meillä ollessaan hän saa aina vastata kysymykseen ”jäätkö sä meille yöks?”

Viime kesänä Petteri otti Ylivieskaan mukaansa Samuelin, joten siksi nyt oli vuorossa Rebe. Mun mielestä on myös kiva viettää aikaa vain toisen lapsen kanssa kahdestaan – ja hekin nauttivat saadessaan kaiken huomion.

poikien asut 1poikien asut 2

Kysyin Rebekalta viime kesän kohokohdista ja meidän kahdestaan viettämä viikonloppu nousi yhdeksi niistä. Ei tehty mitään ihmeellistä, valvottiin vähän myöhempään, pyöräiltiin eväiden kanssa rantaan ja oltiin vaan. Lapset saavat aina nukkua vieressäni, kun ovat yksinään, sekin on tärkeä juttu. Peittelin juuri hetki sitten pojan nukkumaan ja hän toivoi, että maanantai ei koittaisi vielä pitkään aikaan, voi toista pientä.

Tänään me nukuttiin vähän pidempään, syötiin aamiaista myöhään ja suunnattiin sitten kaupunkiin. Syötiin lounaaksi Samuelin toiveesta sushia, käytiin parturissa, kaupoissa ja Superparkissa.

Napattiin myös nämä muutamat kuvat. Lapset näkyvät nykyään niin vähemmän blogissa, meillä tuntuu olevan niin paljon kaikenlaista puuhaa, että en edes ehdi miettimään kuvailemista. Tänään kuitenkin oli aikaa muutama minuutti.

poikien asut 3

Takki – Gugguu *saatu
Neule – Pura *saatu
Farkut – Lindex
Tennarit – adidas

poikien asut 4poikien asut 5poikien asut 6

En edes muista koska olisin julkaissut lasten asuja tai muita tyylijuttuja täällä. Tyyppien tyyli on muuttunut niin paljon heidän kasvaessaan. Kiinnostaako teitä lasten asut tai tyylijutut yhtään?

-Maj

6 Comments

 1. Rena 29.10.2018

  He looks so cool with the parka!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Tea 29.10.2018

  Kiva postaus! Mikä paikka leikkaa tukan noin kivasti?

  Vastaa
  • Maj 2.11.2018

   Moikka Tea! Voi apua, nämä ovat siis ennen kuvia. Olen käyttänyt Samuelia M-roomissa nyt pari edellistä kertaa ja ollaan kyllä oltu tyytyväisiä :)

   Vastaa
 3. Laura 30.10.2018

  Mietinkin, että näinkö Rebekan mummun kanssa kaupassa kun kovasti oli samannäköinen ulkovarustus päällä kuin sun instakuvassa. Näin siis vain takaapäin tytön, mutta mummun ehdin tunnistaa :)

  Vastaa
  • Maj 2.11.2018

   Hahaa, taisit ihan oikein tunnistaa :)

   Vastaa
 4. Kiinnostaa ehdottomasti! Lisää vaan lasten tyylejä tänne. ❤

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *