Mun mielestä on aivan ihanaa päästä kurkistamaan toisten ihmisten kylppärin kaappeihin. Joskus vähän olen saattanut salaakin vilkaista ystävieni luona kyläillessäni. Se on vähän sama juttu kuin toisten ostoskorit – niin mielenkiintoisia. Olisi vielä niin kiva kuulla tarinat tuotteiden takaa; miksi juuri tuo hammastahna tai deodorantti?

Mä vilautan teille nyt oman kaappini sisällön ja näyttäkää tekin mulle, mitä teidän kylppäristänne löytyy? Vaikka Instagram storiesin puolella- muistakaa vain tägätä @magicpoks niin löydän ne.

kylppärinkaapilla 1kylppärinkaapilla 2

Mun kylppärin kaappi on useimmista vuokra-asunnoista löytyvä klassinen Polaria, metalliset hyllyt ja kääntyvät peiliovet. Valokin siitä löytyy, mutta ei todellakaan mitään turhaa hienostelua. Olen aina haaveillut isosta valoisasta kylpyhuoneesta ja kylpyammeesta, mutta toistaiseksi haaveeksi se on jäänyt – ehkä joskus vielä? Sinne saattaisi tulla myös joku ihan muu hylly, kuin Polaria. Tosin kääntyvät peilivovet on must, sillä en osaa laittaa hiuksia ilman niitä.

kylppärinkaapilla 3

Mun hyllyssä ei ole oikein mitään sen ihmeellisempää järjestystä. Ylähyllyllä on sekalainen valikoima suihkutettavia kasvovesiä, kuorintoja, naamioita ja tuoksuja. Olette bonganneet suurimman osan jo varmaan aikaisemminkin täältä blogista. Samalta hyllyltä löytyy myös Iittalan laseihin säilötyt vanulaput ja puikot, pinsetit ja yhä edelleen kaunein näkemäni hammasharja.

Alahylly on jaettu kolmeen osaan, yhdellä hyllyllä on voiteita, seerumeita, kynsilakkoja ja sen alla on skin roller sekä jotain random juttuja. Oikealla on putsarit, kasvovesi, hammastahna + muutama muukin tuote.

kylppärinkaapilla 4kylppärinkaapilla 5

Oikealla ylhäällä on jemmassa korelaisia kasvonaamioita, jotka sain Elevenin osastolta I Love Me -messuilta. Olen testannut paria ja olen jo  ihan koukussa niihin! Huomasitteko, että Dermosilin putsari on ihan lopussa? Se on luottotuotteeni, jota siskoni minulle usein ostaa.

kylppärinkaapilla 8

Kosmetiikkajemmoja mulla on ympäri kämppää ja vessassa on toinenkin hylly mistä löytyy ainakin yhtä paljon kosmetiikkaa sekä päivittäin käytössäni olevat meikit ja hiustuotteet.

Toivoisin, että Idakin esittelisi hänen luonnonkosmetiikkaa pursuilevat kylppärin kaapit, jep, niitä on useampi! Caritan kaappi on varmasti hyvässä järjestyksessä aina vai mitä luulette? Haastan myös Jonnan, Hennan ja Artun esittelemään omat kylpyhuoneen kaappinsa ja hei älkää vaivautuku siivoaamaan ensin ;)

.-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *