Hengailtiin eilen spontaanisti  Char & the City -blogin Caritan kanssa Helsingissä – ja päätimme samalla vastata Friendship tag -kysymyshaasteeseen. Haasteessa vastaamme samoihin kysymyksiin toisistamme!

maj ja char 1

Miten olette tutustuneet?

Minä: Olemme tutustuneet Helsinki-Vantaan lentokentällä tai oikeastaan lentokoneessa vai kuulostaisiko New York paremmalta? No, kuitenkin sillä nycin matkalla me tutustuttiin viisi vuotta sitten.

C: Pidimme kummatkin blogia saman portaalin alla ja meidät lähetettiin sitä kautta yhteistyömatkalle New Yorkiin. Olimme varmasti kyllä nähneet toisemme jossain eventeissä, mutta tapasimme ensimmäistä kertaa kunnolla Helsinki-Vantaan lentokentällä. Suuntasimme kahville Starbucksiin ja uppouduimme siellä juttelemaan niin innokkaina, että unohdimme ajan ja lopulta meitä kuulutettiin lennollemme. Jutut eivät jääneet siihen, vaan juttelimme KOKO lennon Nyciin asti ja vasta 12h höpöttelyn jälkeen hiljenimme jonottaessamme turvatarkastukseen JFK:n lentokentällä. Siitä se meidän ystävyys sitten alkoi!

Minne haluaisitte matkustaa yhdessä?

Minä: Siis ihan minne vaan! Pariisista on ollut puhetta, mutta mä voisin mielelläni lähteä Caritan kanssa myös vaikka Italiaan maistelemaan viinejä!

C: Kesällä puhuimme, että veisin Marin Pariisiin. Ikävä kyllä nyt ei tullutkaan yhteistä Pariisin reissua sittenkään, sillä suuntaan ilman Maria Pariisiin nyt perjantaina. Mutta ehkä sitten ensi kerralla?

Kummalla menee kauemmin valmistautua?

Minä: Aika paha, riippuu niin tilanteesta, mutta varmaan mulla, etenkin jos meikkaan meidät molemmat ; )

C: Koska olen itse ihan älyöttämän nopea laittautumaan (niin naisten kuin miesten mielestä), on pakko sanoa, että Marilla. Mutta, Mari on myös kaltaisena nopea lähtijä, mutta äh, vastaus on kuitenkin, että Marilla! Hän nimittäin osaa myös meikata ja laittaa hiukset aivan upeasti. Olemme jo sopineet, että jos joskus menen naimisiin, laittaa Maj minut kuntoon.

maj ja char 2

Mistä pidät eniten toisessa?

Minä: Carita on luotettava, yllättävä ja hauska. Hän jaksaa olla aina ystävällinen ja kohtelias kaikille, en ole koskaan ollut todistamassa tilannetta, että hänellä palaisi pinna. Elämässä sattuu ja tapahtuu, mutta Caritalla on tapana nähdä asioiden positiiviset puolet.

C: Mari on niin aito. Hän on heti täysin oma itsensä – suora, rempseä ja no, Mari! Hän sanoo suoraan mitä ajattelee, sellaisella Marimaisella tavallaan. Kun luen Marin blogitekstejä, kuulen päässäni hänen äänensä – miten juuri Mari sanoo nuo lauseet omanlaisella tavallaan.

Mikä ärsyttää toisessa?

Minä: Ei mikään. Ei ihan oikeasti mikään.

C: Ehkä se sama, mikä meitä yhdistää – tietynlainen rentous ja spotaanius. Jos emme saa treffejä suunniteltua tai pysyttyä ns. suunnitelmassa, niin toista ei sitten tule nähtyä, pitkiinkään aikoihin. Toisaalta toinen voi sitten aina yllättää spontaanilla tavalla, kuten nyt kävi:

Mikä teitä yhdistää?

Minä: Meitä yhdistää samanlainen huumonrintaju ja spontaanius!

C: Tietynlainen rentous ja spontaanius ehkä? Mari soitti eilen aamulla, että mitä jos hän hyppäisi junaan ja tulisi luokseni yöks. Olin hetken että siis minä päivänä, aa tähään, joo tervetuloa! Heh. Olemme ihmisinä todella erilaisia (Mari sellainen cool ja rempseä, itse enemmänkin hillitty tapaus), mutta samalla tulemme todella hyvin toimeen, myös pidempiä aikoja yhdessä. Tämän huomasi jo ensimmäisellä reissullamme, jolloin vietimme viikon verran 24/7 yhdessä yötä päivää.

Mikä on hulluinta/hauskinta mitä olette tehneet yhdessä?

Minä: Varmaan nycin seikkailut ja täytyy tässä ehkä Turun reissukin mainita.

C: Pakko sanoa tuo Nycin matka, jolloin ystävystyimme! Ja toisena ehkä Tanskan Kruunuprinsessan tapaamisen. Parasta ovat kuitenkin olleet ne pienet arkiset hetket yhdessä, kun ollaan vaan oltu, ja juteltu, ja tehty vaikka mitä maan ja taivaan välillä.

maj ja char 3

Tiedättekö toisenne suosikkivärin – jos niin mikä se on?

Minä: Beige. Sen jälkeen tulee valkoinen ja musta.

C: Marin lemiväri on jokin murrettu, vaalea sävy – harmaanvihreä tai persikanroosa tyyliin. Omani on beige (tai valkoinen).

Minkä väriset silmät toisella on?

 Minä: Ruskeat

C: Marilla ei ole kuvissaan (ruskeat silmät) omaa silmienväriänsä, vaan hänellä on oikeasti t o d e l l a vaaleansiniset silmät! Sellaiset jäiset, ja todella upeat. Itselläni taas on luonnostaan ihan suklaanappisilmät.

Toisen suosikkijuoma: kahvi vai tee?

Minä: Kahvi!

C: Meidän kummankin on kahvi! Tämän kohdan Marinkin on PAKKO saada oikein!

Entä vakioaamiainen?

Minä: Vaihtelee kausittain, mutta jogurtti ja avocado toimii hyvin yhdessä, kuulemma.

C: Marin avocado-kanamuna-feta-puuro, joka on muuten oikeasti todella hyvää! Omalta lempparilistaltani löytyy puuro tai tuorepuuro (yleensä makea versio), vihersmoothie tai vaikka avocadoleipä (kauraleivästä tehty). Ainiin, ja erilaiset kanamuna-aamiaiset!

Unelmatyö?

Minä: Uskoisin hänen tekevän unelmatyötään.

C: Olemme kummatkin yrittäjiä, vaikuttajia ja bloggaajia, ja viihdymme työssämme todella hyvin. Eli sanoisin, että olemme kummatkin tällä hetkellä ainakin tämänhetkisissä unelmatöissämme.

Mitä yleensä teette yhdessä?

Minä: Hengaillaan ja keskustellaan. Shoppaillaan, käydään syömässä, oikeastaan ihan mitä tahansa. Kyllä me ehkä joskus ollaan eksytty yöelämäänkin yhdessä.

C: Kaikkea ja ei yhtikäs mitään. Ja se on juuri parasta, että kun näemme Marin kanssa, voi tiedossa olla lentomatkaa Nyciin tai herkuttelua Tanskan Kruunuprinsessan kanssa, yhtä hyvin kuin kotosalla hengailua pyjamat päällä ja kasvonaamiot nassussa (kuten viime kesänä kun olin Marin luona Tampereella!). Ihanaa on myös se, että voimme tehdä töitä yhdessä.

Mitä ihailet toisessa? (ulkonäkö tai syvällisempi)

Minä: Ihailen sitä, että Carita on varma omasta tyylistään. Hän ei tee ylilyöntejä ja varmasti virheostoksiakin paljon keskimääräistä vähemmän.

C: No ensinnäkin Marihan on ihan älyttömän kaunis, ja vielä upeampi luonnossa, kuin kuvissa (trust me, en tiedä miten se on mahdollista!), mutta sitäkin enemmän hän on yksinkertaisesti vain huipputyyppi! Aito, hauska ja välittävä.

Millä yhdellä sanalla kuvailisit toista?

Minä: U P E A!

C: Aito.

5 Comments

 1. Inkku 2.10.2018

  Hauska!

  Vastaa
 2. ida365 2.10.2018

  Ihanat te <3

  Vastaa
 3. A 3.10.2018

  Hauska! Mutta hieman hämmennyin, onko sinulla siis piilarit? :D Hyvää syksyä! :)

  Vastaa
 4. M 3.10.2018

  Häh siniset silmät? :D ois kiva joskus nähdä todellinen väri jos näin on :)

  Vastaa
 5. Sofi 5.10.2018

  Moikka! Saako udella minkä merkin piilareita käytät? Sävy on ihan älyttömän luonnollinen, mä oon luullut sua ihan luonnostaan ruskeasilmäiseksi. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *