*yhteistyössä, Joutsen

Houkuttelevan sängyn salaisuus löytyy lakanoiden alta. Nyt puhutaan siis täkeistä ja tyynyistä. Sain muutama viikko sitten Joutsenelta Royal -sarjan täkit ja tyynyt, eikä paluuta vanhaan enää ole. En voisi olla enää tyytyväisempi uusiin vuodevaatteisiin. Sänky tietysti näyttää kutsuvammalta ilmavien untuvatäkkien ansioista, mutta laadukkaat täkit ja tyynyt on paljon muutakin, kuin vain hyvän näköiset.

joutsen1

Mulla on tapana jättää makkarin ikkuna auki yöksi, sillä nukun paremmin viileässä huoneessa ja haluan kääriytyä tiukasti peittooni. En ole super kova palelemaan, siksi valitsin keskilämpimät peitot, Joutsenen valikoimasta löytyy vilukissoille myös lämmin ja erikoislämmin untuvapeitto. Untuvan paras puoli on, että se yhtäaikaa lämmittää, hengittää ja tuntuu kevyeltä päällä.

Samuel hikoilee öisin helposti, mutta poika nukkuu untuvatäkin alla rauhallisesti, eikä heräile kesken yön hiukset märkinä. Itseasiassa lapset rakastavat uusia täkkejä ja luulen, että jossain vaiheessa mun on ostettava heillekin untuvavuodevaatteet – ehkä se olisi ihan reilua?

joutsen3joutsen2joutsen8

Tiesittehän, että untuvat voi heittää huoletta pesukoneeseen? Ja ne voi myös kuivata kuivausrummussa tai ilman. Lapsiperheessä helposti puhdistettavissa olevat vuodevaatteet ovat ihan välttämättömyys.

Joutsenen vuodevaatteet ovat niin puhtaita, että niille on myönnetty Allergia- Iho- ja Astmaliiton allergiatunnus. Joutsenen sivuilla kerrotaan, että vuodevaatteiden pölyttömyys on helppo testata läimäyttämällä Joutsen-tyynyä kädellä ja katsomalla sitä valoa vasten, ilmaan ei ilmesty laisinkaan pölypilveä. Oli muuten pakko testata tuota kikkaa – ja tottahan se oli.

joutsen4joutsen5joutsen9joutsen6joutsen7

Jos vuodevaatteiden vaihto on ajankohtainen tai haluat antaa pehmoisen paketin joululahjaksi, niin kannattaa hyödyntää Joutsenen kampanja, jonka aikana kaikki Royal -sarjan vuodevaatteet ovat -20% alennuksessa. Kamppis on voimassa 4.11.2018 saakka.

-Maj

1 Comment

  1. Ulpu 29.10.2018

    Oishan noi ihanat, koska auttavat sekä paleluun että hikoiluun. Ja se muhkeus/keveys on peitossa ihanaa. Harmi vaan, ettei ole millään varaa hankkia näin kalliita vuodevaatteita. Mitenköhän se pesu, palautuuko untuva kuinka helposti tasaisesti paikoilleen… Untuvatakkia mun on ainakin tosi vaikea saada kuosiin pesun jälkeen.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *