*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Tokmanni

Iltojen pimetessä tekee mieli kaivella esille kausivalot – tai miten nimellä niitä nyt ikinä kutsutaankaan, pimeän ajan valot, koristevalot? Itse rakastan tunnelmallista valaistusta, meillä täällä kotona on ihan älyttömän harvoin kattovalot päällä, yleensä vain silloin kun siivoan tai jos joku vieras erehtyy lätkäisemään ne päälle.

Sain haasteeksi stailata makuhuoneeni uusiksi Tokmannin oman Kotikulta -sarjan tuotteilla. Inspiraatio makkarin uudistukseen lähti kauniista höyhen-kranssista, aikaisemmin sen tilalle olleen unisiepparin oli aika lähteä talviunille. Valitsin meille Kotikulta-sarjan uutuustuotteista myös ryhdikkään valkoisen päiväpeiton, pitsikuvioiset lakanat, marjapuuron välisen viltin ja siihen sopivat koristetyynyt. Yöpöydillä olevat lyhty ja uusi viherkasvi tuovat sisustukseen vähän ryhtiä ja nekin löytyvät Tokmannin valikoimasta.

 

tokmanni8tokmanni7

Makkarin muutos on toteutettu pienellä budjetilla. Uudistus kustansi kokonaisuudessaan alle 140 euroa, kukkaruukkuineen sekä kynttilöineen päivineen. Kotikulta pussilakanasetti on 100% puuvillaa ja se on tällä hetkellä aikamoisessa tarjouksessa. Tokmannille on tänä syksynä tullut paljon muutakin uutta, suosittelen tsekkaamaan valosarjojen sekä tekstiilien lisäksi sisustusratkaisut ; puinen säilytyslaatikko ja olkikori näyttivän mun silmiin kivoilta molemmat.

tokmanni6tokmanni5

LED-valo kranssin voi laittaa helposti myös somistamaan ikkunaa tai ovea. Se toimii paristoilla, joten jatkojohtoja ei tarvitse vedellä ympäri kämppää. Höyhen-kranssi on muuten nätti ilman valojakin :)

tokmanni4tokmanni3

Hankin itselleni toistamiseen kasvin, jonka nimestä mulla ei ole harmainta aavistustakaan, saa siis huikkailla, jos jollain on parempaa tietoa? Nättihän se jokatapauksessa on! Istutin kasvin altakastelevaan ruukkuun, ripottelin päälle koristekivet ja nyt vaan toivon parasta. Ainakin tällä hetkellä kasvikamu voi erittäin hyvin.

tokmanni2tokmanni1

Makkari muhkeineen sänkyineen vetää puoleensa – ehkä toisinaan liikaakin. Sävymaailma on rauhallinen, mun mielestä roosa ja vihreä toimivat kauniisti yhdessä.

Jos oman makuuhuoneen sisustus alkaa kyllästyttää niin testaa jotain seuraavista; maalaa päätyseinä, osta uudet  ihanat lakanat tai päiväpeitto. Hanki viherkasvi sekä tunnelmalliset valot. Pienelläkin budjetilla saa paljon muutosta aikaiseksi.

-Maj

 

10 Comments

 1. Äippä 24.10.2018

  Piti ihan käydä katsomassa Tokmanni sivuilla hintoja. Todella edullista, noin paljon n. 140e. Kaunis makkari, houkutteleva.

  Vastaa
 2. Elina 24.10.2018

  Kasvi on lyyraviikuna :)

  Vastaa
  • Maj 24.10.2018

   Jee, kiitos, googlasin juuri hoito-ohjeet. Lyyraviikunaa ei saa talvella siirrellä, ettei se pudota lehtiään, hupsista!

   Vastaa
 3. maarit 24.10.2018

  mikä onkaan tämä maalisävy makuuhuoneen seinässä? Onko tikkurilan serpentiini?

  Vastaa
 4. Milla Sukhimatoilta 24.10.2018

  Tosi kaunis tuo makuuhuone, nuo sängyn tekstiilit houkuttelevat heittäytymään sinne.

  Vastaa
 5. Kaisa 24.10.2018

  Musta tuo kasvi on lyyraviikuna. Korjatkaa joku, jos oon väärässä! :D Onpa kiva tuo höyhenkranssi! Muutenkin kiva tällainen matalan budjetin postaus. :)

  Vastaa
  • Maj 24.10.2018

   Moikka Kaisa! Kiva kuulla, että tykkäsit postauksesta :) Ja höyhen-kranssi on kyllä kiva munkin mielestä!

   Vastaa
 6. Milla 24.10.2018

  Tuo peti kutsuu luokseen! Nyt täytyy kyllä kipaista Tokmannille. Kiitos vinkeistä :)

  Vastaa
 7. Siru 26.10.2018

  Kiva, että välillä on tälläisiä kevyemmänkin kukkaron vinkkejä. Erityisesti nautin, kun työkaverink, joka karsastaa kaikkia alemman kansanluokan kauppoja, totesi tästä postauksestasi saaneensa intoa käydä Tokmannilla. Siis vaikka siellä onkin epäsiistiä.. Itsehän käyn Tokkarilla vähän väliä hakemassa kynttilöitä tai ruuveja. Siis kiitos ja ihanaa syksyä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *