Tampereen Stockmannille muutama viikko sitten avannut POWAU tarjoilee lounasta ja välipaloja, kuulemma pian myös aamiaistakin. Uuden kahvilan valikoimista löytyy lounassalaatin lisäksi mm. tuorepuuroa, chia-vanukkaita, smoothieita + smoothie bowleja, kylmäpuristettuja mehuja, raakakakkuja sekä itse tehtyjä vegaanisia jäätelöitä. Annokset ovat niin nättejä ja ihanan värikkäitä.

Powaun tuotteet ovat 90-prosenttisesti gluteenittomia, maidottomia sekä vegaanisia, ja ne valmistetaan ilman lisäaineita ja valkoista sokeria. Valikoimat vaihtelee hiukan kahviloittain.

powau1

Tampereen Powausta saa lounaaksi salaattia, johon voi valita useammista erilaisista vaihtoehdoista salaattipohjan sekä täytteet. Kävimme eilen veljeni kanssa testaamassa Powaun molemmat ensimmäistä kertaa ikinä, eipä ole tullut Turun tai Helsingin kahviloissakaan poikettua aikaisemmin. Huvittaa, että juuri Petteri on se tyyppi, jonka kanssa aina testaan uudet kahvilat ja ravintolat, no niin no, miksipäs ei?

Päädyimme molemmat lounassalaatti +mehu + kahvi -setteihin. Salaatti oli todella täyttävää ja maukasta. Otin salaattini tattaripohjan kanalla, fetalla ja avocadolla – ja Petteri otti saman setin  caesarpohjalla ja lohella. 

powau elisa moilanenpowau lounaspowaupowau tampere

Jälkkäriksi hörpin makean Kookoskahvin ja Petteri valitsi täyteläisen Superkahvin, molemmat hyviä nekin – ja sen verran makeita, että en kaivannut mitään herkkua enää lisäksi. Tyytyväisenä ja täysin vatsoin lähdimme Powausta ja ihan varmasti kyllä mennään uusiksi taas pian.

Powau Tampere
Stockmann
Hämeenkatu 4

ma-pe 9-20
la 9-19 / su 11-18

 

Rakastan aamupalaa ja aamupalahetkiä, eikä Tampereella missään nimessä ole liikaa viihtyisiä paikkoja, joista saa laadukasta aamiaista. En malta odotella, että Powausta saa myös aamupalaa, kuulemma ehkä marraskussaa, mutta kuitenkin ennen joulua, jee!

-Maj

1 Comment

  1. Inkku 25.10.2018

    Voi miten herkullisen näköinen salaatti.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *