syksy_leopardi1syksy_leopardi2syksy_leopardi3

Mekko – Samsoe & Samsoe
Neule – Nelly *saatu
Mekko – Samsoe
Laukku – Givenchy
Kengät – Zara

Kuvat – Ida Hanhiniemi

syksy_leopardi4syksyinen leopardi

Näiden kuvien mekkoa on tullut käytettyä ihan älyttömästi. Samsoe & Samsoen pliseerattu mekon päällä voi käyttää neuletta, mutta kauniimpi se on  ehkä ilman. kurkatkaapa pari postausta taaksepäin, jos haluatte nähdä mekon paremmin. 

Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu? Mulla oli perjantaina superkiva päivä I love Me -messuilla. Suunnattiin suoraan Artun ja Idan kanssa messuilta keskustaan syömään ja istumaan iltaa. Perjantai oli ihana, mutta aika pitkä päivä. Lauantaina pääsin vastapainoksi rentoutumaan ystäväni luokse Tuusulaan; syötiin, saunottiin ja kylvettiin paljussa. Illalla tuijoteltiin takkatulta villasukat jalassa – Ihan täydellinen tyttöjenilta, kasvonaamioineen kaikkineen, en edes muista koska olisin viimeksi tehnyt mitään vastaavaa.

Täksi päiväksi mulla oli suuret suunnitelmat, ajattelin tehdä vaikka ja mitä. Todellisuudessa olen pessyt pari koneellista pyykkiä ja käynyt lenkillä. Ehkä näitäkin päiviä on ihan hyvä olla välillä. Huomenna taas kohti uutta viikkoa, uusilla energioilla.

-Maj

2 Comments

 1. Rena 21.10.2018

  It looks very stylish how you styled your leo sweater!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Päivi 22.10.2018

  Kivasti rakennuksen ja asun värit käy yksiin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *