Tampereella starttasi tänään koululaisten syyslomaviikko, meillä molemmat lapset ovat kotosalla. Olen niin onnellinen, että ollaan aina saatu järjestettyä Miikan kanssa asiat niin, että lasten ei tarvitse olla hoidossa loma-aikoihin  – mun joustavien työaikojen sekä isovanhempien avun ansiosta.

Olin miettinyt etukäteen täksi päiväksi lapsille mieluista ohjelmaa. SuperParkiin ja muihin sisähuvipuistoihin on ollut kova hinku päästä ja ajattelin ensimmäisen syyslomapäivän olevan juuri täydellinen sellaiseen puuhasteluun. Lapset saivat kuitenkin itse päättää ja lopulta he halusivatkin vaan askarrella, ulkoilla ja olla kotona. En kyllä valita yhtään, tänään oli varmasti yksi koko syksyn kauneimmista päivistä, joten oli ihana käyttää se just näin. Tässä syksyn ja talven mittaan tulee varmasti monta mahdollisuutta päästä SuperParkkiin tai HopLopiin – veikkaan, että siellä on tänään myös ollut aika täyttä!

syksy askartelutsyksy_askartelut2

Mun vanhemmat ovat nyt onnellisesti eläkkeellä. Olen varmaan joskus kertonutkin, että heillä on asunto myös täällä Tampereella? Eläkeläisillä on paljon enemmän aikaa meille, niin ihanaa. Olen aina haaveillut spontaaneista piipahduksista mummolaan ja nyt se on mahdollista, ainakin niin paljon useammin kuin ennen.

Tänään meidän äiti tahtoi tulla touhuilemaan mun ja lasten kanssa ja se sopi tietenkin meille, paremmin kuin hyvin. Mutsilla on aina jotain idiksiä askarteluun ja vaikka meillä ei ollut mitään kummallisempia välineitä, niin syksyisistä vaahteran lehdistä syntyi parin pillin avulla hauskoja taideteoksia.

syksy_askartelut3syksy_askartelut6syksy_askartelut4syksy + askartelu

Ei sen tosiaan aina tarvi olla mitään ihmeellistä.
Monesti olen havahtunut siihen, että se ihan tavallinen on jäänyt liian vähälle. Monessakin mielessä. Tiedättekö mitä tarkoitan? Tuntuuko teistä ikinä siltä?

-Maj

1 Comment

  1. Leena-mummi 18.10.2018

    Hyvää syyslomaa🍁

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *