Tänään ilmassa oli jo vähän talven tuntua. Päivitin kesäisen kuvan Instagramiin ja pysähdyin hetkeksi miettimään viime kesän kreisejä käristyskupolihelteitä, yyterin reissuja, festareita, aamu- ja iltauinteja ja auringonlaskun aikaan kattoterassilla nautittuja viinejä. Noh, on kai se ihan ok hörppiä lasillinen viiniä kotisohvalla Love Island Suomen pyöriessä taustalla. Kynttilät kehiin, lapset nukkumaan ja aivot narikkaan. Just hyvä!

asu7asu1asu8

Kostean kolea keli menee luihin ja ytimiin, olen asunut koko viikon Puran villaneuleissa ja meinaan silti vähän palella. Pieni pakkanenkaan ei tunnu läheskään niin kylmältä kuin tämä keli. Mietitkö muuten aina tähän aikaan vuodesta paksuinta takkia päälle kiskoessasi, että miten sitä sitten tarkenee, kun pakkasta on parikymmentä astetta? Mä mietin, mutta kai kaikkeen tottuu.

asu2

Pipo ja hanskat – H&M
Takki – LAB
Neule – Pura *saatu
Laukku – Givenchy
Kengät – Zara

Kuvat:
Maiju Emilia Photography

asu10muoks2


Ja taas on aika toivottaa hyvä viikonloput!
Toivottavasti teillä on ollut tähän asti hyvä viikko?
Hyvä, jos on – ja jos ei, niin ainakin viikonlopusta on pakko tulla paljon parempi <3

-Maj

2 Comments

 1. Ihanat kuvat. Näissä on sellaiset talviset vibat. Mä olen ollut koko viikon kipeänä ja kuumeessa. Joten kylmä on ollut paksusta peitosta huolimatta.

  Vastaa
  • Maj 2.11.2018

   Kiitos, mäkin tykkäsin näistä Maijun ottamista kuvista. Lämmin halaus sinne, toivottavasti oot jo parantunut?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *