Marraskuun viimeistä viedään, eikä muuten yhtään harmita hyvästellä vuoden pimeintä kuukautta. Voidaan taputtaa itseämme olalle, sillä taas sitä selvittiin sumuisesta, harmaasta ja märästä marraskuusta. Huomisesta lähtien voi varmaan alkaa luvan kanssa fiilistelemään joulua? Oma joulukuuni starttaa käyntiin huomenna lukijapikkujoulujen merkeissä, enkä voisi olla enempää innoissani. Toistan varmasti itseäni, mutta ihana päästä näkemään teitä, meillä tulee varmasti olemaan niin kiva ilta!

Ollaan Idan kanssa tänään hoidettu kuntoon viimeiset jutut pikkujouluja ajatellen, kaikki on valmista teitä varten ja tästä eteenpäin mekin saadaan vaan nauttia. Kasvonaamiot kehiin, villasukat jalkaan ja naamiot vaikuttamaan kasvoille. Tälle illalle on vielä suunnitelmissa pieni kävelylenkki tuolla harmaassa säässä ja toivottavasti sen jälkeen extrapitkät yöunet.

marraskuun vika 1marraskuun vika 2marraskuun vika 3

marraskuun vika 4

Neule – H&M
Takki – LAB
Housut – Pieces
Kengät – Timberland *saatu

 

marraskuun vika 5marraskuun vika 6marraskuun vika 7

Eilen multa kysyttiin, että onko mulla ollut paljon pikkujouluja? Nämä taitavat olla tokat, ensimmäisiä pikkiksiä juhlittiin muutama viikko sitten bloggaajaporukalla Helsingissä.

Nämä taitavatkin jäädä mun osaltani vuoden viimeisiksi pikkujouluksi aikuisten kesken. Lasten kanssa varmasti tonttuillaan vielä useampaan otteeseen ennen aattoa – just hyvä näin!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *