*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Bubbleroom

Talvitakkikausi on startannut jo hetki sitten ja olen vähän innossani siitä. Tunnustaudun takkitytöksi; rakastan erilaisia takkeja ja tähän aikaan vuodesta takki on se, mikä määrittää tyylin hyvin pitkälle. Takkia tulee käytettyä ihan joka päivä, jokaisen vastaantulijan nähden. Vuosien varrella olen kokeillut monenlaisia takkeja, erityisesti mieleen tulee eräs pinkki teddytakki, joka ei ehkä sittenkään ollut ihan mua varten.

Muutaman vuoden sisällä olen löytänyt oman tyylini ja hutiostokset ovat vähentyneet reippaasti. Jos vaatekaappiin pitäisi valita vain kolme takkia, valitsisin ehdottomasti mustan, harmaan ja kamelin värisen takin. Simppelit ja klassiset takkimallit eivät ala kyllästyttämään ja vaihtelevuutta tyyliin saa taiottua asusteilla – vaikkapa sitten hattaran värisellä pipolla tai kirkkaanpunaisella kaulahuivilla.

bubbleroom takit

Seuraavaksi esittelyssä kaksi erilaista takkityyliä. Musta perinteinen villakangastakki löytyy varmasti melkein jokaisen kaapista, joten valitsin tähän postaukseen beigen klassisen takin ja superpitkän harmaan takin, jossa on hauska tekstuuri. Bubbleroomilta löytyy liuta erilaisia talvitakkeja, varmasti jotain jokaisen makuun.

 

bubbleroom takit 2

Bubbleroom Thilde coat, täältä
Bubbleroom Molly shirt, täältä
Bubbleroom Push up tights, täältä

 

bubbleroom villakangastakki

Kuljen usein takki rennosti auki, ainakin vielä nyt kun tarkenee. Lisää naisellisuutta tähän takkiin saa, kun vyön kietaisee kiinni. Beige takki näyttää ihanalta niin mustan, valkoisen kuin farkunsinisen tai leopardikuosinkin rinnalla. Mun mielestä beige näyttää myös kasvoja vasten armollisemmalta kuin musta. Jätin tällä kertaa neuleet kaappiin ja puin takin kanssa keinonahkalegginsit  ja väljän ruosteen värisen puseron.

bubbleroom takit 4bubbleroom takit 8

Oversize-malliseen superpitkään takkiin on ihana kietoutua viileillä keleillä. Itselläni on takista koko 36 ja alle mahtuu helposti muhkea neule. Usein arjessa heitän pitkän takin alle treenritrikoot sekä neuleen. Kun takin alta vilkkuu vain pohkeet, lookki on siisti, eikä kukaan ei tiedä mitkä pöksyt jalassa sattuu olemaan.

Näillä ohkaisemmilla takeilla pärjää hyvin vielä jonkin aikaa ja pakkasillakin pysyy lämpimänä kun ohuemman takin kanssa pukeutuu kerroksiin; merinovillaa ihoa vasten ja ohut untuvatakki siistin talvitakin alle niin pärjää mainiosti. Tällä hetkellä harmaan takin saa itselleen  -20 % alennuksella ja kurkkasin juuri, että kokojakin pitäisi olla vielä hyvin saatavilla.

bubbleroom takit 9

Bubbleroom Ruth long coat, täältä
Bubbleroom Molly knitted sweater, täältä
Bubbleroom 77thFLEA jeans, täältä

bubbleroom takit 10bubbleroom takit 5

Kummasta takkityylistä tykkäsitte enemmän? Mä ihastuin myös takkien alla oleviin paitoihin; ruosteen sävyinen paitapusero
ja alimman kuvan muhkea neule olivat molemmat ihania!

-Maj

2 Comments

 1. Rena 5.11.2018

  I like the coats you show here!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Leksa 5.11.2018

  Kumpikin takki näyttää kivalta. Itseäni kiinnostaa harmaa, kävin kurkkaamassa sivustolla, aika edullinenkin :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *