kuuma1

Mun mielestä kivoja kenkiä on vähän vaikea löytää. Ostoslistallani on pitkään ollut terävällä kärjellä varustetut nilkkurit. Ostin viime vuonna kiiltonahkaiset nilkkurit Zarasta, mutta ne kengät tulivat yhden talven aikana aikalailla tiensä päähän – tai kai niitä vieläkin voi periaatteessa käyttää, mutta eivät ne enää missään nimessä näytä siisteiltä.

Idan kanssa juuri spekuloitiin kiiltonahkakenkien kestävyyttä, hänellä on Dr. Martensenin kiiltonahkamaiharit, jotka ovat kestäneet kuusi vuotta ahkeraa käyttöä, kun taas meillä molemmilla on ollut korollisia kiiltonahkanilkkureita ja ne menevät nipin napin vuoden. Ilmeisesti kengän muoto saattaa vaikuttaa kestävyyteen? Nilkkurimalliseen kenkään tulee päkiän sekä vetoketjun kohdalle helposti taitoksia, voisiko nahka sen takia kulua nopeammin? Jos teillä on parempaa tietoa, niin kertokaahan toki?

Viime viikolla pyörähdin Helsingin & Other Storiesilla ja sieltähän löytyi yllättäen useammat kuin yhdet ihanat kengät. Punaiset mokkanahkanilkkuritkaan eivät ole Suomen sääolosuhteissa ne kaikista käytännöllisimmät, mutta vitsit ne on ihanat!

kuuma2kuuma4

Punaiset kengät pyörähtivät eilen lounaalla Saunaravintola Kuumassa. Haikein mielin tuijottelin pulahdusaltaalle, sillä en ole vieläkään ehtinyt testaamaan allasta tai Kuuman löylyjä. Ystäväni Henna kirjoitti juuri, että marraskuusta pitää päästä yli samalla tavalla kuin sydänsuruista, ei auta jäädä paikalleen vellomaan vaan katse on suunnattava eteenpäin. Olen ihan samaa mieltä, vaikka se ei tosiaankaan ole aina niin helppoa. Takkatuli, ihana lounas, saunominen ja pulahdus Pyhäjärveen piristäisi ihan varmasti harmaintakin päivää, ehkä ensi kerralla siis. Mulla on kokoa ajan mielessä, että pitäisi tsempata liikkumisen suhteen, mutta aina tuntuu olevan jotain tosi hyviä tekosyitä olla lähtemättä salille.

kuuma5kuuma6

Korvikset – Zara
Neule – & Other Stories
Housut – Pieces
Laukku – Givenchy
Kengät – & Other Stories

kuuma7

Kuuma on muuten uusinut lounaansa, salaattikulhojen tilalle on tullut salaattipöytä, jonka kaveriksi sai valita tuona päivänä liha- tai kasvisvartaan kympin hintaan. Käykäähän testaamassa lounas ja mikäpä estää myös samalla pulahtamasta järveen? Taatusti työpäiväkin sujuu sen jälkeen pirteämmissä merkeissä ;)

-Maj

2 Comments

 1. merimiehen vaimo 8.11.2018

  Ihanat kengät! Itse juuri tänään selailin kenkiä ja tykästyin punaisiin nilkkureihin. Ne olisivat mukavaa vaihtelua sen ainaisen mustan sijaan :)

  Vastaa
  • Maj 8.11.2018

   No kiitos, mäkin ihastuin näihin heti ensisilmäyksellä. Olin pienessä jännityksessä, sillä kokoani oli vain yksi pari ja ne oli eräällä daamilla sovituksessa ennen mua :P

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *