Täällä kirjoittelee yksi onnellinen uuden talvitakin omistaja! Mulla on ollut pitkään hakusessa pitkä, paksu eli superlämmin ja hupullinen toppatakki. Huppu on erittäin tärkeä ominaisuus ja se muuten puuttuu monesta muuten niin kivasta takista. Olen haaveillut sellaisesta takista, jolla tarkenee vaikka pakkaset paukkuisivat ennätyslukemiin ja tietty takin pitää olla sen verran cool, että se päällä kehtaa liikuskella ihan missä tahansa.

elvine_takki1

Ihastelin Elvinen Naemi -takkia jo ensimmäistä kertaa alkusyksystä. Jätin kuitenkin takki-asian hautumaan ja vasta ilmojen entisestään viilennettyä havahduin siihen, että tarvitsen tuon takin itselleni ja kuinkas ollakaan; siinä vaiheessa takkeja ei ollut enää missään.

Olin aivan fiiliksissäni, kun Inchistä otettiin vähän myöhemmin yhteyttä ja kerrottiin, että he onnistuivat tilaamaan mulle yhden s-kokoisen takin. Naemi-takki on ollut monen muukin mieleen, sillä se on jo kahteen kertaan myyty loppuun Inchistä ja ilmeisesti Stockaltakin. En tiedä saadaanko takkia vielä kerran lisää, toivottavasti.

elvine_takki2elvine_takki3

Takki – Elvine (INCH” Store)
Neule – H&M
Housut – Pieces
Laukku – Givenchy
Kengät – & Other Stories

Kuvat – Jonna Leppänen

elvine_takki4elvine_takki5elvine_takki8

Talvi voi tulla, meitsi on valmis nyt!

-Maj

2 Comments

  1. Tellu 28.11.2018

    Oi miten ihana. Tosi kivat vetskarit.

    Vastaa
  2. jaanu 2.12.2018

    Ihana takki. Tulispa niitä vielä lisää.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *