En ole sellainen nainen, joka lähtisi edes pari päivää kestävään reissuun pelkkä reppu selässä. Joskus toivoin ja oikeastaan yritinkin vähän olla huoleton reppureissaaja, mutta ei se oikein toiminut. Muutaman päivän Lapin reissullekin pakkasin melkein koko omaisuuden mukaani. Mun meikkipussissakin on vähän enemmän kuin pelkkä ripsari ja huulikiilto, vaikka olisin lähdössä vain viikonlopuksi mökille. Kotona mulla on sellainen iso läpinäkyvä Ikeasta ostettu boksi täynnä meikkejä, se on muuten tosi kätevä, mutta boksia en sentään raahaa reissuun mukanani.

meikkipussi2

Ei ole kyse siitä, ettenkö voisi olla ilman meikkiä, aika usein olenkin. Lähden viemään poikaani usein  eskariin hiukset vielä kosteina suihkun jäljiltä ja täysin meikittömänä. Mun mielestä meikkaaminen on vaan kivaa ja mulle tulee itselleni parempi fiilis ja siistimpi olo, kun olen meikannut.

Mun arkimeikistä ja käyttämistäni tuotteista tulee jonkin verran kyselyitä, joten ajattelin vilauttaa suhteellisen kompaktin meikkipussini sisältöä. Cailapin läpinäkyvässä meikkipussissa olevat tuotteet kulkevat mulla mukana minne tahansa menenkin.

meikkipussi1meikkipussi3

Iholle
Lumene Blur meikkivoide, sävy 3
Everyday Minerals Base, sävy N5 (jojoba) + sivellin
Urban Decay Naked Skin -peitevoide, sävy light neutral
Vita Liberata self tanning bronzer + sivellin
Essencen 2in1 highlighter & blush, sävy 01 + Everyday Minerals sivellin
Tonymoly Dream Dual Lip & Cheek, sävy Pink Baby
+ Vita Liberata Body Blur (matkakoko)

Meikkipussista löytyy kaikista eniten iholle tarkoitettuja meikkituotteita, kaunis pohjameikki on kaiken perusta! Lumenen blur meikkivoiteella ja Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjalla saa kauniin ja heleän, mutta myös peittävän lopputuloksen. Urban Decayn peitevoidetta on mennyt jo neljä putkiloa, se käy kuivallekin iholle loistavasti. Tonymolyn leikkisään pandarasiaan pakattu huulupuna & poskipuna duo taitaa olla meikkipussini uusin tulokas, voidemaisia tuotteita on helppo levittää kiireessäkin.  Vita Liberatan Body Blurin matkakoko on huippu, sillä saa tarvittaessa nopeasti sävyä dekolteelle.

meikkipussi4

Huulet, silmät ja kulmat
Madara Hemp Hemp Lip conditioning balm
Glamglow PLUMPRAGEOUS Gloss Lip Treatment huulikiilto
YSL Rouge Volupté Shine, 9 Nude in Private

Urban Decay Naked2 basics luomiväripaletti
Lumenen kajaali & kulmien muotoiluvaha
Maybellinen Lash Sensational ripsiväri
Make Up Storen cake eyeliner

Rutikuivat huulet pelastaa Madaran Hemp Hemp huulivoide. Sen sisältämät hamppu- ja oliiviöljyt sekä karitevoi kosteuttavat ja hoitavat huulia. YSL:n huulipuna on kosteuttavin kokeilemani ja Glamglowin muhkeuttavaan huulikiiltoon olen ollut koukussa jo tovin.

Urban Decay luomiväripaletista löytyy kauniit perussävyt ja se mahtuu helposti meikkipussiin. Pari vuotta sitten otetut microblading kulmat ovat jo hävinneet, mutta olen kestovärjännyt kulmani. Kulmat saa muutamassa sekunnissa kondikseen Lumenen muotoiluvahalla. Make Up Storen lineria oli käyttänyt vuosikaudet, samoin Lumenen kajaalia sekä Maybellinen ripsaria.

meikkipussi6

Löytyykö teiltä samoja suosikkituotteita?
Mitä meikkejä pidätte päivittäin mukananne?

-Maj

6 Comments

 1. Tuo Lumenen Blur on ihan paras meikkivoide. 😍

  Vastaa
 2. Ulpu 3.11.2018

  Ootko koska hankkinut tuon meikkipussin? Mä olen etsiskellyt läpinäkyvää meikkipussia, se on niin kätevä, kun näkee tuotteet eikä tarvi penkoa koko pussia läpi.

  Vastaa
 3. Mari 4.11.2018

  Minua kiinnostaisi miten yhdistät meikkivoiteen ja mineraalimeikkipohjan?

  Vastaa
 4. Heidi 7.11.2018

  Käytän juurikin tuota everyday mineralin tuotetta. Laitan alle ihan vaan meikkivoiteen normaalisti ja päälle sudin mineraalimeikin. Sillai kun laittaisin kummatkin yksinään.

  Vastaa
 5. Laura 12.11.2018

  Mua kiinnostaa myös tuo mineraalipohjan ja meikkivoiteen yhdistäminen. Kumpi tulee alle kun tuo mineraali on jauhe ja toinen nestelmäinen voide?

  Vastaa
  • Maj 13.11.2018

   Moikka! Käytän mineraalimeikkipohjan tavallaan irtopuuterin tilalla eli kiinnitän sillä nestemäisen meikkivoiteen :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *