*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Pierre Robert

Onko merinovillavaatteet teille tuttuja? Ehkä ainakin lasten pukeutumisessa? Mun on pakko myöntää, että omistan vasta nyt ensimmäistä kertaa merinovillakerraston ja ihmettelen vaan kuinka olen selvinnyt ilman?

merinovillakerrasto

Pierre Robertin Sport Wool collectionista löytyy sporttisia merinovillavaatteita, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä. First things first vai kuinka? Sport -malliston vaatteet valmistetaan merinovillasta ja elastisesta polyesterista, joka on tuotteessa kestävyyden ja hengittävyyden takia. Tuotteissa käytetty merinovilla on mulesing-vapaata villaa ja kaikkiin vaatteisiin on merkitty alkuperäismaa sekä tieto tuotteessa käytetystä mulesing-vapaasta villasta. Mallistosta löytyy treenivaatteita ja asusteita naisille sekä miehille, kokohaitari on S-XL.

merinovillakerrasto 2pierre robertmerinovillamerinovillakerrasto 3

Mulla on näissä kuvissa päällä malliston merinovillainen kerrastopaita ja pitkikset. Näitä on testattu nyt ulkoillessa untsikkatakin ja kuorihousujen alla. Olen pysynyt lämpinä, eikä olo ole liian topattu liikkuessa. Varmasti puen kerraston myös laskettelukamojen alle ja luulen, että pitkikset voisi vetäistä säiden kylmetessä juoksutrikoiden alle lämmittämään. Sporttivillavaatteet ovat monikäyttöisiä ja kerrastopaita on fiksun näköinen, että takin voi ottaa päältä pois missä tahansa häpeilemättä. Paita maksaa noin 49 euroa ja pitkiksillä on hintaa kympin vähemmän.

merinovillakerrasto 4

Kuvat – Maiju Emilia Photography

merinovillakerrasto 7


Pierre Robertilla on myös lapsille oma merinovillamallisto. Pienimmät koot sopivat n. 1,5 ja isoimmat 14-vuotiaille. Kids wool collectionista pitää sisällään merinovillasta valmistettuja paitoja, pitkiksiä, tuubihuiveja, pipoja ja sukkia. Kids wool collection malliston lähes kaikki vaatteet  ovat saaneet joutsenmerkin, joka 
kertoo puolueettomasti tuotteen ja palvelun ympäristöystävällisyydestä.

Lasten paidat sekä pitkiksetkin istuvat hyvin ja itseasiassa merinovilla kerrastojen mitoitusta on hiljattain muutettu hieman kapeammaksi. Plussaa annan erityisesti pitkiksistä; ne on sporttiset ja vyötärönauha on just cool. Mulle tuli uutena tietona, että nämä lasten merinovillavaatteet voi pestä koneessa 40 asteessa, vaikka merinovillavaatteet kannattaakin ensisijaisesti tuulettaa.

merinovillakerrasto 6

Samuel käy metsäeskaria eli hän on säästä riippumatta koko eskariajan ulkona. Metsäeskarin opetuksessa ja leikeissä hyödynnetään luontoa koko lukuvuoden ajan. Kaikki toiminta ruokailua myöten tapahtuu metsässä, joten varustuksen pitää todellakin olla kunnossa. Säiden kylmetessä olen pukenut Sampalle merinovillakerroston vaatteiden alle.

Merinovilla on kevyt, lämmin, hengittävä ja tehokkaasti kosteutta siirtävä luonnonmateriaali eli se toimii niin kuumakallella kuin vilukissallakin. Villaa voi oikeastaan käyttää milloin vain ja kaikenlaisissa aktiviteetteissa, silloin kuin tarkoitus on pysyä lämpimänä. Pehmoinen merinovilla tuntuu ihanalta iholla ja herkkä hipiäinen Rebekkakin on sitä mieltä, että se ei kutita yhtään. Meillä ei muuten lapset suostu vetämään takin vetskaria ylös asti kiinni, sillä se tuntuu kuulemma ikävältä. Tuubihuivit lämmittävät kaulaa ja meillä tuubit ovatkin molemmilla lapsilla päivittäin käytössä. 

merinovillakerrasto 8

Pierre Robertilla ollaan aivan varmoja, että ihastut pehmeisiin merinovillatuotteisiin ja sen takia vaatteilla on mukavuustakuu; jos et ole tyytyäinen tuotteisiin Pierre Robert lupaa rahasi takaisin. Nyt on siis hyvä hetki lähteä testailemaan Pierre Robertin merinovillavaatteita, jos et ole aiemmin käyttänyt tai jos vaatevarastot kaipaavat päivitystä. Kampanjatakuu koskee 28.2.2019 mennessä ostettuja kampanjaan kuuluvia tuotteita, lisää kampanjatakuusta pääset lukemaan täältä. Villavaatteita pääset verkkokaupan lisäksi shoppailemaan hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.

-Maj

3 Comments

  1. Inke 12.11.2018

    Tässäpä hyvä joululahjatoive.

    Vastaa
  2. merimiehen vaimo 12.11.2018

    Merinovilla on ihanan pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten. Meillä on lapsilla muutamat merinovillaiset vaatteet, mutta itselläni ei ole vielä yhtään. Pitäisi ehdottomasti hommata :)

    Vastaa
  3. Ulpu 13.11.2018

    Pitäisiköhän vihdoin kokeilla merinovillaa. Meidän perhe ei pysty käyttämään normivillaa,ja siksi arkailen myös merinovillan suhteen. Mä hikoilein kovasti, mutta kylmällä kelillä pitäisi kuitenkin olla lämmintä yllä, joten tämä voisi olla hyvä. Pienempi tyttö on samanlainen, joten lämmin, mutta hengittävä alusvaate olisi ehdoton.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *