*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Pierre Robert

Ensi viikon perjantaina se on jälleen täällä; black friday nimittäin! Epäilen, että tulevana perjantaina tarjouksia tulee joka tuutista ja pää saattaa mennä alennetuista hinnoista ihan pyörälle. Kannattaa valmistautua alennusmyynteihin kartoittamaan ensin omat tarpeet ja miettimään, mille on todella tarvetta. Alehankinnoissakin kannattaa olla tarkkana materiaalien kanssa ja panostaa laadukkaisiin sekä kestäviin tuotteisiin.

Black Fridayna on mahdollista shoppailla vaatekaapin kulmakiviä edullisesti Pierre Robertilta. Verkkokaupassa pyörähtään käyntiin Black Week, jonka aikana melkein kaikki verkkokaupan tuotteet ovat 10% – 70% alennetuin hinnoin. Pierre Robertin Black Week starttasi virallisesti tänään ja päättyy 23.11. perjantaina.

pierre1pierre2

Alennusmyynneissä kannattaa keskittyä etsimään aina muodissa olevia klassikoita. Itse ainakin yritän ostaa vaatteita ja asusteita, jotka kestävät niin aikaa kuin kulutusta. Hyviä alelöytöjä ovat mielestäni ne tuotteet, joihin ei välttämättä muuten olisi varaa tai halua käyttää rahaa. Pelkkä halpa hinta ei ole perustelu millekään. Älä osta, jos yhtään epäilyttää tai et oikeasti tarvitse mitään.

Alusvaatteista tulee helposti tingittyä, vaikka ei todellakaan pitäisi. Miksihän sitä niin helposti ajattelee, että eihän alusvaatteilla ole väliä, kun ne eivät arkisin näy juuri kenellekään. Skarppi ja hyvä fiilis lähtee siitä, että vaatteiden alla oikean kokoiset, mukavat ja hyvännäköiset alusvaatteet. Pierre Robertilta kannattaa ehdottomasti katsastaa alusvaatetarjoukset, sillä itse olen ollut ainakin ollut tosi tyytyväinen naisten alushousujen ja rintsikoiden laatuun sekä mukavuuteen – jos kiinnostuit, niin täältä pääset lukemaan viime keväänä kirjoittamani alusvaatepostauksen.

pierre3pierre5

Merinovillasukat on ovat arjen luksusta – sukkien ihanuutta ei muuten tajua, jos ei niitä ole testannut. Colours by Hanneli Mustaparta -malliston sukat ovat nättejä, ohuita ja ne tuntuvat ihanalta jalassa. Sukkapakkaukset ovat mun mielestä simppelin tyylikkäät ja sukat ovat myös kiva ja käytännöllinen lahjaidea laadukkaita materiaaleja arvostavalle tyypille.

pierre6pierre7pierre8

Pierre Robert
Black Week tärpit;

Alusvaatteet & sukkikset
Asusteet, merinovillahuivit sekä pipot
Treenivaatteet, tsekkaa Sport Wool Collection
– Merinovilla alusasut
– Merinovillaneuleet, erityisesti poolokauluspaita ja ohuet merinovillapaidat
Lasten merinovillavaatteet sekä asusteet

pierre4

Mulla on näissä kuvissa päällä Limited Edition: Design by Hanneli Mustaparta -malliston luonnonvalkoinen merinovillapaita, jonka saa nyt super hyvään hintaan, kurkkaahan täältä. Samuelilla on paksu merinovillapaita sekä housut, jotka pitävät ihan varmasti pojan lämpimänä kylmemmilläkin pakkasilla. Rebellä on päällään merinovillakerrasto, harmaat pitkikset ovat tytön lempparit.

pierre9

pierre10

Kuvat – Maiju Emilia Photography

Jos haluat saada etuja ja infoa Pierre Robertilta, niin tilaa uutiskirje täältä! Uutiskirjeen tilaamalla liityt jäseneksi ja saat automaattisesti 10% alennusta ensimmäisestä tilauksestasi!

-Maj

2 Comments

 1. Anna 20.11.2018

  Moikka! Juuri kerrastoja olenkin ollut etsimässä, joten juttu tuli sopivaan saumaan. Miten näissä lasten merinovaatteissa mitoitus vastaa kokoa?

  Vastaa
  • Maj 22.11.2018

   No hei! Mun mielestä ne vastaa kokoa hyvin, jos vertaan muihin villavaatteisiin, niin nämä ovat kapeampaa mitoitusta :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *