sukat

Kerro jotain, mitä emme tiedä sinusta?
– Te tiedätte musta jo niin paljon, voi apua. No, tiesittekö minun olleen angstinen teini? Kokeilin vähän kaikenlaisia hiustyylejä; minulla oli rastat, kirkkaan pinkit hiukset ja miltei siili. Ajelin kulmakarvoihin rakoja, kuuntelin metallimusaa, käytin miesten puvunhousuja ja ajattelin, että kaikki maailman ihmiset vähintääkin vihaa minua. Peruutin konfirmaatiotilaisuuteni ja puolittain karkasin festareille. Vanhemmillani, etenkin äidilläni on ollut kestämistä aikoinaan…

mari_iglu2

Mitkä ovat huonoja puoliasi?
– Ehdottomasti lyhyt pinna ja huono keskittymiskyky. Se, että ”en osaa antaa vain olla” – vaikka se olisi toisinaan enemmän kuin tarpeellinen taito.

Mikä sinussa ihastuttaa muita?
– Varmaankin tietynlainen maanläheisyys, aitous ja huumorintaju, ehkäpä?

winter1karhunkierros 2

Oletko lähiaikoina nolannut itseäsi julkisesti, missä ja miten?
– Vähän väliä teen jotain pientä noloa; tiputan tavaroitani käsistäni, kaadun tai lyön pääni johonkin. Lapin reissulla sulatin yhden kamman suoristusraudan avulla. Aina kun jotain noloa sattuu, niin mietin ensimmäisenä, että näkiköhän kukaan? Yksi noloimmista hetkistäni oli, kun sotkeuduin omiin jalkoihini ja kaaduin lounasravintolassa tarjotin käsissäni. Koko ravintola hiljeni ja kaikki tuijottivat minua. Astioitakin hajosi ja ruuat lenteli ympäriinsä. Muistan ajatelleeni siinä nenä lattiassa kiinni maaten, että en ikinä kehtaa nousta ylös. Olen myös hajottanut ex-anoppilassani wc-pöntön kannen – älkää edes kysykö miten!

Millaisia harhaluuloja someminääsi liittyy?
– Toiset sanovat minun olevan paljon hillitympi ja rauhallisempi persoona, kuin mitä some antaa ymmärtää ja toiset sanovat päinvastaista; olen kuulema rempseämpi ja avoimempi kuin blogipersoonani. En osaa oikein itse sanoa, että mikä pitää paikkaansa. Kertokaa te, jotka tiedätte?

uikkari1artic-hotel

Miten tapasit poikaystäväsi?
– Tähän kysymykseen voin vastata sitten joskus myöhemmin. Ehkäpä.

Mikä sinusta tulee “isona”?
– Kuka tietää, sillä en minä ainakaan. Haluan tehdä jotain monipuolista ja luovaa duunia ihmisten parissa.

somersby_3

Mikä saa sinut nauramaan?
– Huonot jutut. Tilannekomiikka. Huumori on mulle ihan älyttömän tärkeää arjessa, voisin sen olevan jopa selvitymiskeinoni. En ikinä voisi olla yhdessä huumorintajuttoman ihmisen kanssa. Nauran aika paljon omasta mielestäni, mutta mieleeni on jäänyt erityisesti viime juhannusaatto. Olin vähän synkissä vesissä ennen mun ja Idan Kroatian reissua. Lähtöä edeltävänä iltana istuimme Idan keittiössä ja mietimme, kuinka olemme taas lähdössä muina pariskuntina reissuun, pakkaamme yhteiset eväät jopa lentokoneeseen. Juttu vähän paisui ja lopulta nauroimme molemmat vedet silmissä, kierimme kippurassa lattialla, emmekä saaneet henkeä. Koko kroppaan sattui, mutta nauru ei loppunut siltikään. Anelimme toisiamme olemaan hiljaa, sillä pitkään nauraminen oikeasti alkoi sattua. Se oli jotenkin todella vapauttava hetki.

artic

Suurin paheesi?
– Viini, karkit ja herkkuleivät. Kuiva tai puolikuiva Riesling tai kuohari. Irtokarkit, aakkoset, lakut ja Haribon kumiset hedelmäkarkit. Kaikki karkit. Paahdetut leivät avocadolla, fetalla ja chilillä. Kuola valuu pelkästä ajatuksesta.

Oudoin tapasi?
– En tee omasta mielestäni mitään outoa, ihan oikeasti. Laitan avokadoa puuroon, joku ehkä piti sitä outona joskus. Juon vettä aina viimeisenä nukkumaan mennessäni ja nousen usein uudelleen juomaan ennen nukahtamista, jos en muista ottaa vesilasia yöpöydälle. Jos taas vesilasi on yöpöydälle, niin minulla ei tule välttämättä ollenkaan janoa.

levi1

Vaihdatko jonkin tietyn tv-ohjelman kohdalla poikkeuksetta aina kanavaa?
– En katso oikeastaan ikinä telkkaria, paitsi tietenkin Love Island Suomea. Sisustusohjelmat kyllästyttää, joten vaihtaisin kanavaa varmaan jos sieltä sattuisi joku sellainen tulemaan?Katselen sarjoja tai leffoja HBO:lta, Netflixistä tai Viaplaysta. Älkää kysykö miksi mulla on ne kaikki, en tiedä itsekään. Katsottiin muuten eilen super hyvä leffa; The Killing of a Sacred Deer. Rakastan kauhuleffoja, sitäpaitsi voiko leffa edes olla huono, jos pääosissa on Colin Farrel (huh) ja Nicole Kidman (huhuhuh)? 

Mikä on sun lemppari-piirretty Disneyltä?
– Pieni merenneito tietysti, kuka nyt ei Arielia rakastaisi? Tai Pärskyä. Tiedättekö miten alkuperäinen tarina pienestä merenneidosta menee? Disneyn version mukaan merenneito saa lopulta muutamien vaikeuksien jälkeen prinssinsä ja he elävät onnellisina elämänsä loppuun saakka.  Alkuperäisessä tarinassa merenneidon vaihtoehdoiksi jää joko a) tappaa prinssi tai b) haihtua vaahdoksi. Prinssi menee toisen leidin kanssa naimisiin ja merenneito valitsee jälkimmäisen vaihtoehdon.

Mikä oli lempi artistisi pienenä?
– Voinko sanoa pliis bändin? Olin kreisinä poikabändiin nimeltä Take That. Mulla oli huoneessani Take That julisteita ja keräilin Take That kortteja. Paras ystäväni ajeli hiustensa alle bändin logon. Harmitti vähän, ettei meidän äiti antanut lupaa sellaiseen. Myöhemmin yläaste-ikäisenä olisin halunnut tatuoida selkääni jättimäisen Korn-tekstin, mutta lupaa siihenkään ei yllättäen herunut, luojan kiitos. Otin kostoksi kielikorun ilman lupaa.

weekwndmode

Jos voittaisit lotossa 7 oikein, mikä olisi ensimmäinen tekosi ja asia johon voittopottiasi tuhlaisit?
– Onko vähän tylsää sanoa, että ostaisin asunnon. Ostaisin kuitenkin unelmieni asunnon itselleni ja lapsille. Pitäisi siellä ensimmäisenä juhlat läheisilleni ja miettisin seuraavaa siirtoa.

Jos olisi “pakko” osallistua johonkin tosi-tv-sarjaan, mikä se olisi?
– Painajaiseni olisi olla Temptation islandilla, Love islandilla tai missä tahansa treffiohjelmassa. Ei tule nyt mitään muuta kuin Selvityjät mieleen, sillä seikkailut kiinnostaa. Varmaan sopisin kuitenkin parhaiten Suomen surkein kuski – ohjelmaan tai  Masterchefin vitsiversioon, jos siis sellainen olisi olemassa.

Tuliko minusta esille jotain uutta? Kopsasin tämän haasteen suoraan ystäväni Charin blogista, käykäähän lukemassa hänenkin vastaukset!

-Maj

3 Comments

  1. Janina 2.11.2018

    Kiva postaus! Mistä noi ensimmäisen kuvan ihanat pitkät sukat on? Ihanat :)

    Vastaa
  2. Fanny Yusuf 16.11.2018

    Tosi hienoja kuvia :) Millä kameralla kuvailet?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *