joulu1joulu2joulu3joulu6joulu4joulu5joulu8

Meillä sujui aatto tutun kaavan mukaan, saavuttiin illalla tänne vanhempieni luokse Ylivieskaan ja kiiruhdettiin suoraan joulupöytään ennen pukin tuloa. Meitä oli yhteensä yksitoista täällä, joten meininkiä (ja lahjojakin) riitti aikalailla, huh! Olin kaikesta tohinasta sen verran väsähtänyt, että menin nukkumaan yhtäaikaa lasten kanssa, pitkät yöunet tulivat kyllä tarpeeseen.

Tänään ollaan ladattu akkuja ja vietetty perinteistä pyjamapäivää, joka tietty sisälsi vähän ulkoiluakin ja sitäkin enemmän syömistä. Kiikutin myös kinkunrasvat kierrätykseen. Lapsille on löytynyt uusia kavereita naapurista ja tällä hetkellä täällä on ihanan rauhallista. Huomiselle on suunniteltiin pulkkailua, kyläilyä ja leffojen katselua. Me jatketaan täällä, löhöilyä siis, toivottavasti teilläkin on ollut kiva joulu?

-Maj

2 Comments

 1. Oli kyllä mukava joulu. Itse olin vielä aattona aamuvuorossa, mutta nopeasti se tunnelma lähti siitä nousemaan. ❤

  Vastaa
 2. Rena 25.12.2018

  I see you really enjoyed Christmas! We had also a wonderful time!
  Merry Christmas!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *