Eilen illalla Helsingin Clarion hotellissa juhlittiin MInttu Räikkösen Gugguulle suunnittelemaa You Are Fabulous – lastenvaatemallistoa. Illan tähtihetki oli jälleen lastenvaatemuotinäytös, pienet mallit olivat enemmän kuin reippaita. Catwalkilla nähtiin tanssiliikkeitä ja upeita pyörähdyksiä, lopuksi yleisön suut loksahtivat auki kun Elastinen asteli lavalle. Gugguun järjestämät tapahtumat ovat aina mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöten, tälläkin kertaa kaikki oli ihan viimeisen päälle.

gugguu1gugguu minttu räikkönengugguu4gugguu5gugguu8gugguu9gugguu3gugguu6gugguu7gugguu11gugguu12

Mintun suunnittelema malliston takana on ajatus siitä, kuinka jokainen lapsi on ainutlaatuinen ja upea omana itseänään. Malliston värimaailma on rauhallinen, mutta printit ovat voimakkaampia. Itse ihastuin etenkin malliston ruutukuosiin sekä tyttöjen bow paitojen kauniisiin yksityiskohtiin.

Gugguun ja Mintun somekanavissa  on ollut etukäteen jaossa muutamia kuvia Gugguu x Minttu Räikkönen -mallistosta. Tänä aamuna Gugguun verkkokauppa odotettavasti ruuhkatui malliston tullessa myyntiin. Ehdittekö te jo käydä ihastelemassa uutuuksia?

Kiitokset kutsusta sekä onnittelut Mintulle ja Gugguun tiimille upeasta mallistosta vielä tätäkin kautta!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *