Hei tyypit, toivotan heti kättelyssä ihanaa viikonloppua kaikille :* Ihan kreisiä, että jouluun on enää reipas viikko vai mitä?

Mun teksteissä ja kuvissa vilahdellut usein ystäväni Repekka ja ajattelin, että olisi hauska esitellä hänet teille Friendship tag -kysymyshaasteen merkeissä :) Joten antaapa mennä!

metsäretki8

Miten ja koska tapasitte?
R
: Tavattiin Putiikilla blogiyhteistyön merkeissä ensimmäistä kertaa ja koskahan se oli? Oiskohan siitä kolme vuotta nyt?
M: Mun mielestä me tavattiin ekaa kertaa Mammatyylien kuvauksissa muutama vuosi sitten, mutta en kyllä ole aivan varma.

Mieleenpainuvin yhdessä jakamanne muisto?
R
: Lapin reissu, saatiin viettää pitkä viikonloppu yhdessä ja tutustuttiin toisiimme vielä paremmin.
M: Viime syksyn Lapin reissu oli ihana, mutta sanoisin, että viime kesän seikkailut ja rantsupäivät ovat jääneet mun mieleen <3

Mistä pidät eniten ystäväsi ulkonäössä?
R
: Kaikesta! Marin paras puoli on kauniit kasvot.
M: Repekka on hyvässä kondiksessa ja aina niin reippaan sporttisena. Ihailen myös Repen superpitkiä jalkoja ja varmaan niiden takia miellän itseni paljon Repeä lyhyemmäksi, vaikka todellisuudessa me ollaan aika saman pituisia.

Minkälainen olisi ihanteellisin puoliso ystävällesi?
R: Pitkä, tumma ja parta! Tietysti myös luotettava, rehellinen ja turvallinen tyyppi, joka ottaa muut ihmiset huomioon.
M: Repekan puoliso on  hänelle ihanteellinen; rauhallinen, fiksu ja tietty hyvällä huumorintajulla varustettu tyyppi. Minkään tossukan kanssa en pystyisi Repeä näkemään.

metsäretki10

Mikä teitä yhdistää? Missä ette ole samanlaisia?
R
: Monet asiat! Me voidaan tehdä ihan mitä vaan yhdessä, joko porukassa, ihan kahdestaan tai lasten kanssa. En keksi yhtään asiaa, mitä me ei voitaisi tehdä yhdessä ja  jos olen innostunut jostain, niin Mari on satavarmasti aina messissä. Mari osaa ottaa toisinaan asiat paljon rennommin ja sanoisin hänen olevan huolettomampi tyyppi kuin minä.
M: Me jaamme samanlaiset arvot, molemmille perhe ja ystävät ovat tosi tärkeitä. Meillä kummallakin on yleensä useampi rauta tulessa yhtäaikaa ja ollaan paljon menossa, silti aina löytyy aikaa läheisille. Luulen, että Repe on vähän rauhallisempi tyyppi kuin minä. Olen ehkä hiukan temperamenttisempi ja herkempi, mutta kyllä Repestäkin löytyy potkua.

Oletteko ikinä riidelleet?
R
: Ei.
M: Ei olla riidelty, enkä edes osaisi kuvitella meitä riitelemässä… Niin, siis keskenään.

Mikä on toisen ärsyttävin tapa?
R
: Myöhästely, teen sitä itsekin, joten en pidä sitä ni-iiin pahana.
M: Mulla on mielessä vaikka mitä Repen tapoja, mutta mikään ei niistä ole mitenkään ärsyttävä. Joskus vähän ärsyttää, että Repekalla on paljon enemmän energiaa kuin mulla!

Missä pidät toisesta?
R: Voin ehdottaa oikeastaan mitä vaan tekemistä ja Mari on täysillä mukana.
M: Repen kanssa on helppo olla ja mennä, hän tulee kaikkien kanssa toimeen. Repe on kyllä tosi easy-going tyyppi, mutta hänellä on silti omat mielipiteet.

Mitä teette yhdessä yleensä?
R: Urheillaan, retkeillään, puuhataan lasten kanssa ja joskus tehdään töitäkin yhdessä. Yöelämäänkin ollaan kerran tai pari eksytty.
M: Kaikkea. Mitä me ei oikeasti voitaisi tehdä yhdessä? Tällä viikolla ollaan oltu yhdessä leffassa, syömässä, jumpassa, metsäretkellä ja piipahdetiin pari tuntia Helsingissäkin.

Mitkä ovat kolme asiaa, jota ystäväsi aina kantaa mukanaan?
R
: Puhelin, lompakko ja hymy. Avaimia ei voi sanoa, koska ne mahdollisesti jääneet jonnekin.
M: Repekkalla on messissä perus avaimet, puhelin, lomakko -setin lisäksi vesipullo, huulikiilto ja harjakin taitaa olla yksi vakkarivarusteista. Mun mielestä parempi kysymys olisi, että mitä ystäväsi autosta löytyy? Repen autoon on nimittäin eksynyt mitä ihmeellisimpiä juttuja.

Jos voisit lähteä ystäväsi kanssa minne päin maailmaa tahansa, minne matkustaisitte ja miksi?
R
: Malediiveille. Miettikää nyt; meressä kelluvat verkot, sinne vaan löhöilemään ja ottamaan aurinkoa.
M: Tekee mieli sanoa Lappi, kun siitä on tullut jauhettua paljon. Oikeasti me lähdettäisiin jonnekin lämpimään pariksi viikoksi rentoutumaan, Seychelleille vaikka, mut kaikki käy.

Millä yhdellä sanalla kuvailisit toista?
R
: Ylivoimainen!
M: Huikea!

 

 

3 Comments

 1. Tellu 14.12.2018

  👍Olipas kiva lukea.

  Vastaa
 2. Mimmu 15.12.2018

  Tää oli ihana <3

  Vastaa
  • Maj 16.12.2018

   No miten kiva kuulla <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *