Viikonlopun viimeisiä hetkiä viedään ja on kyllä pakko todeta, että vitsit miten kivat pari päivää takana. Perjantaina sain hankittua suurimman osan joululahjoista. Kaupoissa kiertely vie muuten yllättävän paljon energiaa, joten oikein tyytyväisinä löhöttelin illalla kotisohvalla tekemättä yhtään mitään. Eilen kuvasin viisi viikkoista vauvaa ihan liikuttuneena, bongasitteko vauvafiilistelyjä Instagram storyistani?  Myöhemmin suuntasimme istumaan iltaa veljeni luokse ja siitä jatkoimme vielä matkaa Olympiakortteliin katsomaan Paperi-T:n keikkaa. Tänään käväistiin brunssilla Cafe Pispalassa ja kotimatkalla poikettiin hakemaan joulufiilistä joulutorilta, oikein onnistuneesti. Enää reilu viikko jouluun!

sandro1sandro2

Neule – Samsoe & Samsoe
Hame – Twist & Tango
Kengät – Mango
Korvikset – Zara
Laukku – Skinnydip

Kuvauspaikka – Sandro Ratina
Kuvat – Jonna Leppänen

 

sandro4sandro3sandro5sandro6

Tätä leopardihameen ja neuleen yhdistelmää on tullut käytettyä paljon. Olin tismalleen samassa asussa Gugguun kemuissa ja lukijapikkujouluissakin. Pehmoinen Samsoe & Samsoen Kasmirneule on yksi lemppareistani. Mustaa perusneuletta on oikeasti yllättävän vaikea löytää, mutta tämä oli kyllä niin nappi ostos! Neuleen peseminen vähän mietityttää, tähän asti olen selvinnyt ahkeralla tuulettamisella. Onko teillä heittää jotain hyviä vinkkejä kasmirneuleiden pesuun ja hoitoon?

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *