Tapaninpäivän pulkkamäessä oli hauskaa, meillä oli naapurista muutama lainalapsi mukana ja liukurit luistivat epäilyistä huolimatta. Petteri oli vähän vähillä unilla liikenteessä, mutta ihan hyvin hänkin pärjäsi, raikas ilma teki vaan hyvää ;) Olin siinä luulossa, että Ylivieskassa olisi paljon lunta, mutta aika sama tilanne täällä on kuin Etelä-Suomessakin, eli voisi sitä lunta vielä enemmänkin olla.

Me ollaan lasten kanssa päästy lomarytmiin, mennään myöhemmin nukkumaan ja nukutaan aamulla pidempään. Huominen herätys tuntuu jo valmiiksi vähän pahalta, sillä meidän pitää olla autossa reippaina seitsemältä aamulla, että Petteri ehtii töihin. Väsyttää jo valmiiksi, mutta toisaalta; ollaan ainakin hyvissä ajoin kotona ja ehdin saamaan kamat paikalleen ja pesukoneen pyörimään.

pulkkamäki1
pulkkamäki2
pulkkamäki3
pulkkamäki4
pulkkamäki5
pulkkamäki6
pulkkamäki7
pulkkamäki8
pulkkamäki9
pulkkamäki10
pulkkamäki11
pulkkamäki12

Mä niin toivon, että päästään ensi viikolla luistelemaan ja pulkkamäkeen Tampereella. Yhtenä päivänä lupasin lähteä sisähuvipuistoon ja kylpyläreissuakin harkitaan, Nokian Eden näytti olevan auki uudenvuodenpäivänäkin. Onko siellä muita lasten kanssa lomailijoita, miten meinaatte saada ajan kulumaan?

Entä onko teillä jo uudenvuodenaatoksi suunnitelmat tehtynä? Me ajateltiin katsella kaupungissa Tampereen uudenvuoden Ilotulitus ja sen jälkeen suunnata ystävien luokse syömään tapaksia ja istumaan iltaa. En malta odottaa <3

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *