Samsoe & Samsoen samettimekosta on tullut luottoasuni, se sopii kaikkiin talven juhlamenoihin. Harmi, että ehdin saada sen nyt vasta asukuviin, sillä mekosta tuli paljon kyselyistä sen vilahdettua instagram storyissani.

Sametti on matskuna juhlava ja vielä supermukava päälläkin. Pitkähihainen mekko on helppo, sen kaveriksi ei tarvitse miettiä jakkuja tai muitakaan virityksiä. Tämä samettimekko on mielestäni myös turvallinen valinta, vaikka ei olisi ihan varma kuinka juhlava tilaisuus on kyseessä. Tämän mekon juju on avoinainen selkä ja kaunis kuosi. Olen pukenut mekon kaveriksi isot korvikset sekä kuvien mustat nilkkurit tai avokkaat.

pikkujoulumekko_1pikkujoulumekko_2pikkujoulumekko_5

Mekko – Samsoe & Samsoe
Kengät – & Other Stories
Korvikset – Zara

Kuvat – Jonna Leppänen
Kuvauspaikka – Sandro Ratina

pikkujoulumekko_3pikkujoulumekko_4

-Maj

3 Comments

 1. ida 12.12.2018

  IHANA sinä!!! Vitsit näytät upealta – like always ✨

  Vastaa
  • Maj 17.12.2018

   No sulta mä en oo saanutkaan kommenttia aikoihin! Kiitos rakas <3

   Vastaa
 2. Rena 12.12.2018

  Wow, your dress is perfect!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *