Hitsi, miten hyytävän kylmä päivä tänään on ollut! Niin kaunis, mutta kylmä kuin mikä. Mun koko kroppa on edelleen syväjäässä, vaikka istun kotona villasukat jalassa viltin alla näpyttelemässä. Täytyisi varmaan tänään lähteä täältä kotisohvalta liikkumaan, mutta helpommin sanottu kuin tehty, eilenkin yritys oli hyvä, lopputulos ei. Toivottavasti Repekka tulee kirjaimellisesti kiskomaan mut täältä ylös, ulos ja lenkille?

Kertokaa te, että miten ja mistä kadonnut liikuntamotivaatio löytyy? Suunnittelin huomenna lähteväni pitkästä aikaa Helsinkiin, mulla on maanantaiaamuna palaveri, jonka jälkeen palaan vasta takaisin kotiin. Jos pakkaan salikamat mukaan, niin ehkä niitä on sitten pakko käyttää?

En ole pitkään aikaan käyttänyt viime talvena ostamiani ruutuhousuja ja pakko myöntää, että jännitin, että istuukohan tai suoraan sanottuna mahtuukohan ne mulle. Se kertonee ehkä jotain ruokavaliostani ja liikunnan määrästä? Lähiaikoina sohva on houkutellut enemmän kuin sali tai lenkkipolut. No, epäilyksistäni huolimatta ruutuhousut sujahtivat jalkaan ja niiden kaveriksi puin turvallisesti pelkkää mustaa.

 

Neulepaita – & Other Stories
Takki – LAB
Käsineet – H&M
Housut – Zara
Laukku – Givenchy
nilkkurit – & Other Stories

Kuvat – Jonna Leppänen

 

En malta odottaa, että näen ystäviäni viikonloppuna! Muutaman viikon kotona oleskelun jälkeen tuntuu ihanalta vaihtaa hetkeksi maisemaa ja pukea päälle jotain muuta kuin toppahousut.

-Maj

1 Comment

  1. Elina 14.1.2019

    Paras liikuntamotivaation säilyttäjä ympärivuoden on kun harrastaa lajia, jossa näkee kavereita! Lomilla tulee jo ihan ikävä. Kamppailulajit on itsestä parasta ja joka kerta niin hauskaa etten todellakaan muista, että liikun! En ole varma sainko kesto-sixpacin enempi nauramisisesta kuin vatsalihaksista :D Meillä tulee niin holtitonta läppää ja koska suurinosa harrastajista on miehiä, niin meno pysyy rentona. Salilla oli aina jotain stressaavia fitnespirkkoja, jotka hyytyi kun lähettiin oikeasti treenaamaan, eli tarkoittaa myös niitä aivoja ja hermostoa eikä vaan tyyliin tehty kyykkyjä peilin edessä :D Tuntui et heillä oli liikunnan ilo kaukana. Muita omia lemppareita on ratsastus, vaellus, melominen, pallopelit jne, jossa pääsee myös kehittymään älyllisesti ja oppimaan uusia asioita. Salilla käyminen tai juoksu on helppoa, mutta ei haasta aivoja tarpeeksi että mielenkiinto pysyisi vuodesta toiseen ja tulee ”kyllästyminen”. Haluan että laji aina tarjoaa jotain uutta opittavaa.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *