Puhelimen kameralla tulee räpsittyä satoja kuvia viikossa. Suurin osa niistä päätyy omiin arkistoihin ja kavereiden whatsapp keskuteluihin. Jos jaan kännykkäräpsyjä somessa, niin yleensä teen sen Instagram storiesin puolella. Tällä kertaa ajattelin laitella muutamia kuvia selityksineen tänne, kuten mulla oli joskus ennen tapana tehdä.

2

Kukkakauppa Opuntia on i h a n a! Tampereen Hämeenkadulla sijaitsevan söpön kukkakaupan erikoisalana on kaktukset ja niiden sukulaiset. Olin tiistaina käymässä Opuntiassa, ihailin sitruunapuuta ja Japanilaisia sammalpalloistutuksia. Ostin itselleni muutamia superpieniä kaktuksia, sekä yhden isomman lahjaksi. Opuntiasta saa sisustuskasvien lisäksi myös ruukkuja ja leikkokukkia.

alexx

Alkuviikosta kävin K-Raudassa valitsemassa matskuja uuteen asuntooni. Kylppäriin ja pienempään veskiin tulee samat jutut, vaaleaa isoa laattaa seinään ja harmaata pientä laattaa lattiaan. Alexander Skarsgård ei päässyt tällä kertaa mukaan, ikävä kyllä. Sen sijaan olen ihastellut hänen komeaa olemustaan Big Little Lies -sarjassa, vaikka Alexin näyttelemä Perry onkin vähän pahis.

12

Char, minä ja luminen Helsinki. Tämä kuva on otettu keskiviikkona Avenen tapahtuman jälkeen. Olimme tutustumassa sarjan uutuustuotteisiin ja samalla saimme kuulla seikkailujuoksija Jukka Viljasen tarinan. Edelleenkin mietin, että miten kukaan voi juosta Saharan halki tai maratonin -30 asteen pakkasessa?  Miehen seuraava tavoite on olla ensimmäinen ihminen, joka on juossut jäätikön halki.

5

Helsingin & Other Stories on yksi lempparivaatekaupoistani. Pukukopissa ottamani selfie päätyi instatilille ja pitkän pohdinnan jälkeen kuvassa oleva neule lähti mukaani.

Auringonvalo on aina yhtä hämmentävä tähän aikaa vuodesta ja joka kerta sinisen taivaan näyttäytyessä siitä pitää ottaa kuva. Montako taivaskuvaa sun puhelimesta löytyy?

3

Suhtaudun buffetlounaisiin vähän ennakkoluuloisesti, mutta Haru oli positiivinen ylläri. Vaihtoehtoja oli paljon ja irttarit ovat mun mielestä maailman paras jälkkäri. Sushibar + Wine on vakkarin Helsingissä, mutta Haruun menen toistenkin. Haru Sushi, Annankatu 6 & Fredrikinkatu 30, Helsinki.

11

Käytän kahvissani aina kauramaitoa, mutta kauravälipaloja tulee sen sijaan syötyä aika harvoin. Torstaina sain kotimaisen Kaslinkin tilaisuudesta maisteltavakseni muutamia uutuustuotteita, joista omena-mango välipala oli ehdottomasti paras, kannattaa testata!

Pakkasin kamat Helsingin reissulle suhteellisen kiireessä, joten meikkipussissani oli vähän jännittävä valikoima tuotteita. Huulipunia oli peräti viisi kappaletta, jotka olivat kaikki tummia.

15

Kuvat – Arttu Mustonen

Perjantaina vietettiin Asenneawardseja sekä juhlittiin Asennemedian 4-vuotissynttäreitä! Ida kävi pokaamassa Vuoden Vastuullisimman ja Jonna Vuoden Asenne -palkinnon, mahtavaa duunia leidit. Onnitellut vielä muillekin voittajille, jokainen palkinto meni oikeaan osoitteeseen.

107avanto1

Lauantaina iski koti-ikävä, joten peruin kaikki suunnitelmani Helsingin päässä ja lähdin kotiin. Kävin lauantai-iltana pitkästä aikaa syömässä Inezissä ja menin suhteellisen aikaisin nukkumaan.

Sunnuntaina karkasin näihin maisemiin. Kirskaaniemen retkeilypaikka on yksi Tampereen kauneimmista. En kyllästy niihin maisemiin ikinä, vaikka parhaillaan ollaan oltu siellä kaksi kertaa viikossa. Blogia pidempään lukeneet tietävät, että käyn ympäri vuoden, säännöllisen epäsäännöllisesti  Rauhaniemen kansankylpylässä. Olen joskus nimennyt Rauhiksen  omaksi happy placekseni ja sitä se on edelleenkin.

-Maj

2 Comments

 1. Haru on ehdoton oma suosikkini Helsingissä. Rakastan Hatun susheja. ❤

  Vastaa
  • Maj 31.1.2019

   No jooo, jälkkäripöytä viimeistään sulatti mun sydämen. Sushikin oli toki hyvää, Haru on oiva lounaspaikka :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *