Nyt on aika täydelliset kelit käyttää maihareita, omiini mahtuu helposti villasukat, joten ne on hyvät kylminäkin päivänä. How to style Dr. Martens -haaste jatkukoon siis jälleen yhdellä postauksella. Kuvien Teddytakin ostin Zarasta ja niitä löytyy edelleen sieltä. Se on ihana, mutta yllättävän ohut, etenkin verrattuna Elvinen muhkeaan takkiin. Täältä löytyy muuten vielä se edellinen asu maihareiden kanssa  – jos haluat kurkata :)

teddy1teddy2teddy3

Pipo & käsineet – H&M
Takki – Zara
Housut – Pieces
Laukku – See by Chloé
Kengät – Dr Martens

Kuvat – Char

teddy4teddy5

Kertokaahan, mitä tykkäsitte asusta?
Ihanaa viikonloppua kaikille!

-Maj

 

6 Comments

 1. Rena 25.1.2019

  I like how you have combined your cool Dr Martens!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
  • Maj 31.1.2019

   Thank you, teddy coat is one of my favorites <3

   Vastaa
 2. Mari 25.1.2019

  Minkä kokoinen jalka sulla on? Oon harkinnut itselleni noita kenkiä, mutta kun oma jalks on kokoa 39 niin mietin että näyttääkö ne kuinka hurjan suurilta jaloissa?

  Vastaa
  • Maj 31.1.2019

   Moi Mari! Mulla vaihtelee kengän mallista riippuen 37 ja 38 välillä :) Martensit mulla on kokoa 38 ja ne on tosiaan reilut, kenkään mahtuu villasukka tai parikin :D Rehellisesti sanottuna kyllä ne näyttää mun mielestä tavallista kenkää huomaattavasti suuremmilta, mutta mutta… Mikä sitten on liian suuri ja haittaako sekään…?

   Vastaa
 3. Tuo laukku on ihana. 😍 Ja maiharit on kenkinä tosi jees. Taisin kulkea koko teini-ikäni maihareissa (kesät talvet), kun oli sellainen vaihe. Ehkä pitäisi ostaa nyt aikuisiän maiharit, koska ne on hyvät. Sellaiset mihin mahtuu alle villasukka.

  Vastaa
  • Maj 31.1.2019

   Mullakin oli jossain vaiheessa maiharikausi ja nyt piitkän tauon jälkeen se alkoi uudestaan viime talvena. Ja hei kiitos <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *