Tänään on aika sanoa virallisesti heipat joululle. Olen raivannut viikonloppuna joulua pois kotoa, kuusi lähti kierrätykseen, vähän haikein mielin riisuttiin meidän eka oma joulukuusi koristeista. Olohuone näytti raivauksen jälkeen vähän tyhjältä, joten innostuin vaihtamaan järjestystä ja laitoin Lundian hyllykön myyntiin. Tykkään kyllä hyllyköstä ihan todella paljon ja vähän harmittaa myydä se pois. Lukuisista yrityksistäni huolimatta se ei oikein sovi tähän asuntoon ja seuraavassakaan ei ole tilaa sille.

Tekisi mieli laittaa enemmänkin asioita uusiksi täällä kotona, mutta toisaalta siinä ei ole mitäään järkeä, koska me asutaan tässä enää reilut puolisen vuotta. En vaan malttaisi odottaa, että uusi asunto valmistuu kesän jälkeen. Mitään isoja hankitoja tähän kämppään en siis ole tekemässä, mutta tottakai pienillä sisustusjutuilla sekä järjestyksen vaihtamiselle & suursiivouksella saa vähän kaivattua freesausta ja muutosta.

fresh1fresh2

Mun mielestä on ihana tehdä asetelmia ympäri kämppää. Rakastan pieniä sisustustavaroita; maljakkoja, lyhtyjä, tarjottimia, rasioita ja kasveja. Mulla on tapana vaihdella siivouksen yhteydessä tavaroiden paikkoja, ainakin diffuuseri ja kasvit kiertelevät ympäri kämppää, pienikin vaihtelu virkistää.

fresh3

Sain jo ennen joulua valita muutamia uusia tavaroita Hemtexiltä. Meidän pyyhkeet olivat kaikki käytönnössä keskenään erilaisia ja niin kulahtaneita, enkä tiedä miksi en ole aikaisemmin saanut aikaiseksi hankkia uusia. Myös kuvien kultainen lyhty, pieni maljakko, fresh -huonetuoksu ovat saatu Hemtexiltä.

Olin jotenkin olin mieltänyt Hemtexin myyvän vain lähinnä vain kodintekstiilejä, mutta siellähän on vaikka mitä kivaa, valaisimista lähtien. Tampereen Ratinan kauppakeskuksessa on Hemtexin PopUp – myymälä, joka on avoinna vielä tammikuun ajan. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos kaipaat kotiin uusia juttuja.

fresh4fresh5

Nyt on kotona siistiä ja vähän raikkaampaa ja tästä on mukava starttailla huomenna alkava arkiviikko. Seuraavaksi pitäisi ehkä miettiä, mitä voisin tehdä ruokavaliolleni, jotta omakin fiilis freesaantuisi ;)

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *