Vietetään Idan synttäreitä tänä viikonloppuna täällä Helsingissä. Kipitin eilen synttärisankarin toiveesta kiltisti suoraan bussista Kampin Fressille treenaamaan ja kieltämättä hyväähän se teki mullekin. Illalla otettiin rennosti, tein Idalle kasvohoidon ja höpöteltiin pitkään kuulumisia ennen nukkumaanmenoa.

Aamu alkoi tutun kaavan mukaan pitkällä aamiaisella, monta kuppia kahvia ja lempparipuuroa. Ida oli tilannut meille astrologin kotikäynnin, ja jännityksellä odotin mitä tuleman pitää.

astro1astro2astro3astro4astro5astrologiaastrotulkinta

Mun mielestä taika- tai energiakivet sekä Eerikinkadun maaginen kivikauppa menee astrohommien kanssa samaan kategoriaan, suhtaudun niihin rennon uteliaasti. Astrologiasta mulla ei oikeastaan ole mitään aikaisempaa kokemusta, mitä nyt horoskooppijuttuja olen vähän joskus lueskellut.

Astrologille ilmoitetaan etukäteen nimi ja tarkka syntymäaika, jonka mukaan hän tekee astrologisen kartan sekä tulkinnan, jossa käydään läpi synnyinhetken planeettojen asennot sekä mitä ne kertovat sinusta. Teimme Idan kanssa toisillemme tulkinnoista muistiinpanoja, joihin varmasti palaan myöhemmin uudelleen,  sillä monet astrologin kertomat asiat kuulostivat tutuilta ja osa jäi pohdiskelemaan pidemmäksi aikaa. Joka tapauksessa astrotulkinta oli mielenkiintoinen kokemus, ehkä palaan aiheeseen joskus vielä uudelleenkin.

Nyt on kuitenkin aika alkaa valmistautumaan, sillä olemme lähdössä porukalla ulos iltaa istuskelemaan, ihan super kivaa pitkästä aikaa! 

-Maj

2 Comments

 1. Nora 13.1.2019

  Heippa, minkä merkkiset nuo ihanat mustat nilkkurit mahtaa olla?

  Vastaa
  • Maj 13.1.2019

   Meidän samisnilkkurit on & Other Storiesista :) <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *