Eilen Instagram-tililleni napsahteli yksityisviestejä enemmän kuin aikoihin, juurikin tämän postauksen asua koskien. Mitkä farkut, mistä kengät, entä takki?

elvine_asu2

Elvinen Naemi-takki on tosiaankin yksi talven himotuimpia takkeja, se on myyty loppuun ihan jokapuolelta, enkä ihmettele, sillä yhtä mukavaa ja lämmintä takkia saa hakea. Itsekin missasin ensin takin, havahduin sen ihanuuteen vasta viime tipassa. Takin tarinan pääset lukemaan halutessasi täältä.

Paksuimman toppatakkini kanssa olin pukenut Dr. Martensin klassikkomaiharit sekä vanhat luottofarkut. Oli muuten hauska yhteensattuma, että Jonna oli asuvalinnastani tietämättömänä pukenut samanlaiset vaatteet päälleen.

elvine_asu1elvine_asu6elvine_asu7

Pipo & käsineet – H&M
Takki – Elvine / INCH” Store
Neule – Pura *saatu
Farkut – Zara
Laukku – LV
Kengät – Dr. Martens

Kuvat – Jonna Leppänen

elvine_asu4

Sain eilen myös postaustoiveen how to style Dr. Martens ja tässähän tuli nyt samalla ainakin yksi esimerkki. Täältä löytyy viime vuonna otetut asukuvat, joissa mulla on myös maiharit jalassa, tosin tyyli on aika sama. Otan postaustoiveen haasteena ja koitan kehitellä maihareiden ympärille ainakin yhden ihan eri tyyppisen asun, jee :)

-Maj

1 Comment

  1. Rena 16.1.2019

    I love it also to wear my Dr. Martens in winter :) And no wonder you got so many clicks and feedback for your look as what you’re wearing is super cool!
    xx Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *