Terveisiä täältä lumipyryn keskeltä! Oon vähän innoissani kaikista talvijutuista ja ollaan touhuttu kaikenlaista lasten kanssa. Vähän harmittaa, että perinteiset pulkkamäet on jääneet yhteen ainoaan kertaan. Täytyy korjata asia lauantaina, sillä kuuntelin sivukorvalla säätiedotusta ja siellä lupailtiin täydellistä ulkoilusäätä loppuviikkoon. Pari edellistä päivää olen vedellyt menemään Crocsin talvikengissä (ihan parhaat) ja pipo syvällä päässä kotihoodeilla. Seuraavat kuvat ovat otettu aikoja sitten, en tiedä miksi ne ovat jääneet roikkumaan luonnoksiin näin pitkäksi aikaa? Tämä sama asu on kuitenkin ollut päälläni monen monta kertaa tänä talvena, joten se on aina ajankohtainen.

talviasu1talviasu2talviasu4

 

Huivi – Whyred
Neule – Samsoe & Samsoe
Takki – LAB
Housut – Pieces
Laukku – See by Chloé
Hanskat – H&M
Kengät – & Other Stories

 

talviasu5talviasu6

Näissä kuvissa on mulla on päällä kaikki vakkarijutut yhtäaikaa – eli ei siis todellakaan mitään yllättävää tai uutta. Mun mielestä tämä on kuitenkin kiva ja toimiva perusasu. Pikkuhiljaa olen taas lämmennyt kultaisille koruille. Ensin mietin, että See by Chloén laukussa on aika paljon kaikenlaista meneillään, mutta koko ajan tykkään siitä vain enemmän. Mitä mieltä te olette asusta tai laukusta?

-Maj

2 Comments

  1. Taija 31.1.2019

    Milloin vastaat niihin loppuihin kysymyksiin, joita lukijoilta loppusyksystä (?) pyysit?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *