Terkkuja täältä Töölöstä, muutin kamojeni kanssa yhdeksi päiväksi Charin luokse pitämään kotitoimistoa. Olimme molemmat aamulla Kaslinkin tilaisuudessa kuulemassa kauratrendeistä ja tutustumassa brändin proteiinipitoisiin uutuustuotteisiin. Tehoiltiin ensin alta pois muutamat kuvaushommat, testattiin kylmissämme kauramaitoon tehtyä kaakaota, tilattiin Pupusta lounasta ja sen jälkeen ollaankin tyytyväisinä keskitytty näpyttelemään läppäreitämme. On niin paljon kivempaa tehdä töitä samassa tilassa jonkun toisen kanssa, kuin mitä kököttää yksin kotona.

charilla1

Caritan superkaunis koti kuin sisustuslehden sivuilta, paitsi… Nyt paljastan teille tarkasti suojellun salaisuuden; eteisestä löytyy glitterinen perhostapetti. Olen 100% varma, että hänen lukijansa eivät ole nähneet sitä vilaukseltakaan ja nyt kun lähdettiin tälle tielle, niin kerrottanee vielä, että täälläkin tavarat seikkailee siellä täällä, elämän jäljet ovat näkyvissä, ihan kuten kenellä tahansa. Kehotin juuri häntä tarttumaan ”koti sellaisena kuin se on” – haasteeseen.

charilla2

Ihastelin upeita yöpöytien valaisimia, voisin ajatella hankkia uuteen kotiini jotain vastavaa. Valaisimet ovat House Doctorin ja niitä myy ainakin Room21. Tästä linkistä pääset tsekkailemaan lisää kuvia Charin makkarista.  

charilla4

Ilta on jo hämärtynyt ja nyt on aika laittaa läppärin kansi kiinni.
Palaillaan huomenna asupostauksen merkeissä :)

 

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *